Szépségek és szörnyetegek 2011-ben - A legrémisztőbb és a legjobb trendek

frizura sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sminkeket, frizurákat és körömlakk-trendeket is felölelő beauty-mustránkban összegyűjtöttük az idei évben tetten érhető tíz vörös szőnyeges trendet. Ötöt ezek közül nagyon szeretnénk azonnal elfelejteni.
Túlbarnított bőr




AFP
AFP


Barna bőrhöz rózsaszín rúzs

A hűvös árnyalatú világos rózsaszín rúzzsal több híresség is próbálkozott az idén. A meleg tónusú, barna bőrszín mellett ez az árnyalat a Barbie babákra emlékeztet inkább, mint hús-vér nőkre. Sem Jennifer Love Hewitt, sem Jessica Szohr, de Leona Lewis sem tette jól, hogy ezt az árnyalatot választotta.

AFP
AFP


Őrült hajszínek

Idén a Rihanna-vörös bekerült a fodrászok és extrém külsőre vágyó vendégeik nyelvébe is, viszont nemcsak a popsztár volt, aki furcsa hajszínre váltott 2011-ben. Lady Gaga hol szőkén, hol feketén tűnt fel, de volt, amikor épp zöldre váltott. Katy Perry szederfagyi színűre festette a haját, Kelly Osbourne pedig a rózsaszín fényű szürkénél maradt. Mi pedig mindenkinek azt tanácsoljuk, maradjon inkább a kevésbé extrém színeknél - hacsak nem popsztárnak készül.

AFP
AFP


Óriási műszempillák

Kim Kardashian nem a mértékletességéről ismert, ami a külső megjelenését illeti: túl kerek fenék, túlhangsúlyozott mellek, túl tökéletes mosoly, túlságosan makulátlan bőr, túl sok műszempilla. Ez utóbbival (na, jó, az előbbiekkel is) néha túl messzire megy. Műszempilla-mániás Katerina Graham színésznő is, aki szintén több alkalommal rakatott fel túl sokat belőlük. Igéző tekintet helyett furcsa pillantásokat lövellt egy alkalommal Zooey Deschanel is. Azóta leszokott a műpillákról.

AFP
AFP


Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!


Botrányos frizurák




AFP
AFP


A régi Hollywood új ragyogása

Hullámokban a vállra omló tincsek, a tekintetet izgalmasabbá tévő tusvonal és többnyire vörös ajkak - ez az a smink, amelyik a régi, klasszikus hollywoodi dívákat juttatja eszünkbe. A negyvenes, ötvenes évek sztárjaink sminkjét idén több tucat színésznő utánozta. A mi kedvenceink Ashley Greene, Diane Kruger és January Jones voltak.

AFP
AFP


A legvagányabb körömlakkok

A hírességek közül egyre többen beleszerettek a körömlakkokba. Ma egy jól eltalált árnyalat ugyanolyan figyelmet kap, mint a smink vagy a haj. Idén nagy kedvencünk volt a hófehér körömlakk, amelyet Amanda Bynes is viselt. Szerettük a metálfényű színeket, amelyekért Lily Collins és Beyoncé is odavannak. Ahogy a finom, romantikus árnyalatú lilák és zöldek is megmozgatták a sztárokat - itt épp Jessica Alba mentazöld lakkja látható.

AFP
AFP


Kócos kontyok

Idén hihetetlenül népszerűek voltak a kócos hajból készült kontyok. Mintha a színésznők ébredés után, kapkodva, egy perc alatt dobták volna össze a vörös szőnyeg kompatibilis kontyokat. Az eredmény minden esetben látványos, szexi és laza.

AFP
AFP

Tipp! Tragédiák és botrányok! Kattints a galériáért!


Látványos ajkak




AFP
AFP


Csapzott fonatok

Ebben az évben megszámlálhatatlanul sokszor írtuk le a hajfonat szót a beauty-mustrák során. Ez nem azért van, mert önismétlők vagyunk, hanem azért, mert a hírességek teljesen odáig voltak a fonott tincsekért. A mi kedvenceink a csapzott, kócos fonatok voltak, amelyek több naposnak néznek ki. Pont ilyet láttunk Blake Livelynál, Diane Krugernél vagy Minka Kellynél.

AFP
AFP

Tipp! Így élnek az állami gondozott gyerekek. Kattints a galériáért!


Újévi fogadalmak Grace Kelly-módrahttp://www.life.hu/szepulj/20111222-takacs-nora-ujevi-fogadalmak-grace-kellymodra.htmlSmink nélkül fotózták DiCaprio exéthttp://www.life.hu/szepulj/20111221-smink-nelkul-fotoztak-dicaprio-exet-bar-rafaelit.htmlSe ránc, se mimika - Carla Brunival elszaladt a botoxlóhttp://www.life.hu/szepulj/20111221-se-ranc-se-mimika-carla-brunival-elszaladt-a-botoxlo.html5 körömlakk, amire minden nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/szepulj/20111219-5-koromlakk-amire-minden-nonek-szuksege-van.htmlA legjobb ökoparfümökhttp://www.life.hu/szepulj/20111219-a-legjobb-okoparfumok.htmlSzuper szépségtippek, amiket elcsenhetsz a nagyidtól!http://www.life.hu/szepulj/20111219-szuper-szepsegtippek-amiket-elcsenhetsz-a-nagyidtol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.