Victoria Beckham borzalmasan néz ki, és tudjuk, hogy miért - Heti beauty-mustra

frizura haj sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tervezőnőt az elmúlt hetekben gyakran érte kritika, hogy egymás után többször is leharcoltan nézett ki. Nem ő volt az egyetlen, akire ráfért volna egy szépségkúra, de ő legalább elmondta, mi az oka a szokatlanul lepukkant külsőnek. Heti beauty-mustra.


"Ha az emberek azt akarják mondani, hogy szörnyen nézek ki, legyen. Valójában nem így van. Nem fogok hazudni: fáradt vagyok. Nem tudom kialudni magam. Harper (a tervezőnő 7 hónapos kislánya) nem jó alvó, én pedig fent vagyok vele, ahogy az anyák általában. Ne higgye senki, hogy egy csapat ember megcsinálja ezt helyettem. Alapjában véve olyan vagyok, mint minden nő, aki dolgozik, és sok gyereke van"




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akiknek viszont nincs mentsége se a sok munkára, se a négy gyerekre, az Cameron Diaz és Katy Perry. A színésznő nemrég levágatta a haját, de az átváltozást még mindig nem tudjuk sikeresnek nevezni. A ragyogó szőke tincsek helyett töredezettnek tűnő, műhajra emlékeztető frizurát látunk a színésznő fején. Ennél már csak Katy Perry kopott kék frizurája borzalmasabb. A szín alól felbukkanó szőke hajszálak a fényben libafoszöld fényt adnak az énekesnő hajának. Nem túl szép látvány!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! VV5: majdnem idegösszeomlást kapott, de bejutott a fináléba! Kattints a galériáért!





Tipp! Nézd meg Lindsay-t szexi nőként galériánkban! Kattints a képre! (+18)

A hét legborzalmasabb és legszebb sminkje

Mind a két színésznő különleges sminket szeretett volna, de csak az egyiküknek sikerült megvalósítani. A bájos, őzikeszemű Emmy Rossum narancssárga szemhéjpúdert és pink rúzst használt úgy, hogy közben citromsárga ruhát viselt. Hiába emeli ki a barna szemet a narancssárga, a három szín már túl sok volt egyszerre. Rooney Mara viszont inkább a minimalizmusból hozza ki a maximumot. A tél típusú színésznő gyönyörű szemeit szorosan a felső szempillasor mellé húzott tusvonallal emeli ki és leheletnyi pirosítót tesz az arcára. Ennél több nem is kell a borbordó rúzs mellé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Így árulják magukat a sztárok! Kattints a galériáért!


Bugyi nélkül pózolt az énekesnő - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120216-bugyi-nelkul-pozolt-az-enekesno-heti-stilusmustra.htmlDivatikon az anyám! - Stílusos mamák és nem kevésbé stílusos lányaikhttp://www.life.hu/legytrendi/20120215-divatikon-az-anyam-stilusos-mamak-es-nem-kevesbe-stilusos.htmlMagyar szupermodell a vörös szőnyeg sztárja - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120210-magyar-szupermodell-a-voros-szonyeg-sztarja-heti-stilusmustra.htmlMellbimbót villantott az énekesnő - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120203-mellbimbot-villantott-az-enekesno-heti-stilusmustra.htmlŐrült és gyönyörű ötletek a 2012-es tavaszi haute couture bemutatókrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120130-orult-es-gyonyoru-otletek-a-2012es-tavaszi-haute-couture-bemutatokrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.