fashion week Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihannától nem állnak távol a magamutogató ruhadarabok - ezúttal is egy ízléstelen pólóban indult útnak a barbadosi énekesnő.

Tipp! Könnyekkel végződött a Megasztár 6 első döntője. Kattints a galériáért!



Rihanna minden héten igyekszik feltűnést kelteni egy-egy megbotránkoztató ruhadarabbal. A világsztár szomjazik arra, hogy amilyen sokszor csak lehet, róla írjanak a lapok - más magyarázatot nem találunk arra, hogy miért aggat magára ilyen borzasztó cuccokat. Az énekesnő a napokban New Yorkban vacsorázott, erre az alkalomra pedig sikerült kiválasztania egy olyan felsőt, amelynél ízléstelenebbet nemigen láttunk mostanában.

Northfoto
Northfoto

Kattints a képre Rihanna extra frizuráiért!

Riri egy felül zárt, mellkastól lefelé áttetsző neccfelsőt viselt szakadt farmerral és bakanccsal. A felső mindent megmutatott, hiszen a sztár nem viselt alatta melltartót. Úgy látszik, a barbadosi díva kedveli ezeket az áttetsző anyagú ruhadarabokat, mert ez már nem az első, de nem is a második eset volt, hogy ilyet húzott magára. Valaki nem szólna neki, hogy ez már nem trendi?

Tipp! Exkluzív fotók a Csillag Születik zsűritagjáról. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.