Durván kiretusálták a valóságshow-sztárokat - Miért lettek mindannyian ilyen tökéletesek?

retusálás plasztikai beavatkozás kim kardashian valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian lányok piacra dobták a legújabb fürdőruha-kollekciójukat, a kampányfotókon azonban lehetetlenül jól néz ki mindhárom csaj. Ez már Photoshop a köbön.

A Kardashian lányok mindenáron azt akarják mutatni, hogy a testük egyszerűen kifogástalan. A három, Amerikában nagyon népszerű celeblány nemrég bemutatta fürdőruha-kollekcióját. A kampányhoz készült fotókon a lányok lehetetlenül tökéletesek.

www.facebook.com/BrunoSchiavidesigner
www.facebook.com/BrunoSchiavidesigner

Kim Kardashian köztudottan bőrbetegségben szenved. Nagyon száraz bőrt örökölt, így ő és édesanyja is küzdenek a pikkelysömör ellen. A képeken azonban Kim bőre meseszép, egyszerűen tökéletes, ami nyilvánvalóan a Photoshop műve. Ugyanígy lehetetlenül karcsú a szépség dereka is, ellenben a csípője és a mellei szinte egyforma szélesek. Persze lehet, hogy a lánynak van a világon a legnőiesebb teste, de mi inkább azt tartjuk valószínűnek, hogy Kim a legjobb plasztikai sebészeket látogatja igen rendszeresen. Ráadásul mostanában készült a kerek fenekű lányról néhány kép, melyeken jól látszik, hogy már ő is kopaszodik - a fotókon azonban mesés, dús a hajkoronája.

Szót kell ejtenünk Kourtney-ról is, aki épp babát vár, ez pedig már jó ideje látszik is rajta, a képeken azonban nyoma sincs a valóságshow-sztár pocakjának. A harmadik nővér, Khloe hasa pedig túlzottan kimunkált és lapos, ami azért is vicces, mert ő is hízékony típus, és általában súlyproblémákkal küzd. Nem értjük, miért kell ennyire kimunkálni és eltorzítani a fotókat - a nagyon nőies vagy kissé túlsúlyos nők ugyanis pontosan tudják, hogy akinek ekkora popsija és melle van, annak nagyon ritkán van szinte befelé domborodó, hihetetlenül lapos és tónusos hasa.

Tipp! Privát fotókat osztott meg magáról a különc énekesnő! Kattints a galériáért!



Tojás reggelire - ahogy eddig sosem próbáltadhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120328-hogyan-legyek-jo-no-tojas-reggelire-ahogy-eddig.htmlHalálos szerelem - Bonnie és Clyde történetehttp://www.life.hu/szepulj/20120328-takacs-nora-halalos-szerelem-bonnie-es-clyde.htmlSokmillióért szabatta át magát az egykor gyönyörű világsztárhttp://www.life.hu/szepulj/20120326-sokmillioert-szabatta-at-magat-az-egykor-gyonyoru-vilagsztar-megan-fox.htmlModellek, akik énekesnők akartak lennihttp://www.life.hu/szepulj/20120319-modellek-akik-enekesnok-akartak-lenni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.