Victoria Beckham imádja a "hónaljszagoló" pózt

magazin hónalj Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham mostanában igazi címlaplány lett, nekünk pedig feltűnt, hogy van egy furcsa póz, amit különösen kedvel az énekesnőből divattervezővé avanzsált focistafeleség.

David Beckham neje igyekszik mindig nőies és szexi lenni, ezt pedig egy címlapon nemcsak ruhákkal, de pózokkal is hangsúlyozza. A sokgyermekes anyuka a márciusi Numéro magazin címlapján egy mentazöld ballonkabátban pózol, de nem ám akárhogyan: a jobb oldalon lévő hónalját "szaglászta". Persze nem ő az első, akit így fotóznak egy magazinba vagy a címlapra, az azonban már nagyon furcsa, sőt, kissé bizarr, hogy Vic a májusi Harper's Bazaar címlapján is épp ugyanígy pózol, csak a ruha és a smink más.

www.harpersbazaar.com, http://numero.fusosha.co.jp
www.harpersbazaar.com, http://numero.fusosha.co.jp

Vajon miért gondolja Victoria, hogy jól áll neki ez a cseppet sem természetes tartás? A Bazaar-címlapon ráadásul egy ujjatlan ruhát visel, a képen pedig körülbelül olyan vastag a sztár karja, mint egy afrikai éhezőnek. Elképzelhető, hogy a fotós javasolja neki minduntalan ezt a beállást, szerintünk viszont inkább az történik ilyenkor, amit Victoria szeretne. Ő pedig kétségtelenül szereti a hónalját.

Ez zsír! Mosolyogva futották le a távot a süvítő hidegben. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.