Copffal ránctalanítanak a sztárok - Heti beauty-mustra

frizura Scarlett Johansson haj Hollywood smink szépség Madonna vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A premierek, díjátadók és egyéb vörös szőnyeges események hétről hétre tartogatnak meglepetést a számunkra. A héten megtudtuk, milyen lesz Scarlett Johansson kicsivel kevesebb mint 15 év múlva, illetve azt is, mi a sztárok legújabb ránctalanító módszere.

Veteránok a vörös szőnyegen

A héten több régen látott ismerős is feltűnt a vörös szőnyegen, akikről azt is mondhatnánk, hogy különlegesen jó formában vannak. Mégis, a 66 éves Liza Minnelli, az 53 éves Madonna és a 71 éves (!) Linda Gray egyetlen közös nevezője az arcukban található botox mennyisége. Hát, így nem öregszenek a hollywoodi sztárok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szoros copfok

Idén a copfok közül a szorosan összefogott változat a legdivatosabb, ami azért is előnyös, mert a szorosra kötött copf kisimítja a szarkalábakat - legalábbis a városi legenda szerint. A kifutón látott példák után mutatunk néhány hírességet is, akik ezt az egyszerű és divatos módszert választották fürtjeik megregulázására. Nicole Scherzingernek gyönyörű arca és fejformája van, amihez nagyon jól áll ez a hajviselet. Kat Graham sportosan arisztokratikus frizurájához mindössze egyetlen hajgumira és két hullámcsatra van szükség. Az ilyen hátrasimított frizura kiemeli az arcot. Hangsúlyos szem- vagy szájsminkkel még igézőbbé tehetjük a megjelenésünket. Korina Rico is a szoros frizurára esküdött, de ő copf helyett a balerinakontyot választotta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Húsz évet öregedett a szexi táncosnő! Kattints a galériáért!


Scarlett 14 év múlva

Kicsit elcsodálkoztunk a 41 éves Nicole Sullivanen, aki a The Three Stooges című film premierjén színésznőhöz csöppet sem méltó módon, smink nélkül és zsíros hajjal jelent meg. Kár, hogy így döntött, hiszen még mindig szép arca van, egy kis sminkkel és egy jó frizurával nem nézne ki 10 évvel idősebbnek a koránál. Kék szem, szőke haj, húsos ajkak - ez a minta Scarlett Johanssonra is illik. Reméljük, a szép színésznő 14 év múlva, 41 évesen is hasonlóan gyönyörű lesz, mint most, és nem vesz példát kolléganőjéről!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.