sértés betegség lány ronda testrészek bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár éve Lizzie Velasquezre rásütötték "a világ legrondább nője" címet. A ma 22 éves lány azonban visszavág, és megmutatja, mi is az az igazi szépség.

Azt mindenki tudja, milyen kegyetlenek az emberek. Az internet segítségével pedig a rosszindulatúaknak még több lehetőségük van a piszkálódásra és mások kritizálására. A 22 éves Lizzie Velasquez azonban legújabb videójával megmutatja, hogy igenis le lehet győzni a kegyetlen és gonosz embereket.

A középiskolában Lizzie-t a "a világ legrondább nőjének" bélyegezték. A lány ugyanis egy nagyon ritka betegségben szenved: a teste képtelen az izomépítésre és a zsír elraktározására. Ezért a lány szó szerint csont és bőr. A legnagyobb videomegosztón felkerült róla egy pár másodperces film, amelyet több mint négymillió ember látott. A kommentelők rengeteg gonoszságot írtak a beteg lányról. Lizzie-t azonban ez nem érdekelte, és úgy döntött, megmutatja a világnak és a rengeteg mocskolódónak, mire is képes valójában. Nemrég feltett magáról egy videót, mellyel visszavág a rosszindulatú embereknek, és a képek láttán mindenki, aki valaha kritizálta őt vagy bárkit, aki nem tehet a külsejéről, menten elszégyelli magát.

A videó szövege a következő: "Sziasztok, Lizzie vagyok, és egy még nem ismert betegségben szenvedek, amely mindössze három embert sújt ezen a világon. Mindenki azt mondta, semmit sem érek. Minden nap küzdenem kell. Ha az ember fölött idegenek ítélkeznek, az cseppet sem könnyű. A gimiben engem neveztek el 'a világ legrondább nőjének', a videót több mint 4 millió ember látta, és mindössze nyolc másodperc hosszú. A kommentelők azt javasolták, tegyek egy szívességet a világnak, és szegezzek pisztolyt a fejemhez. Szörnynek és élőlénynek neveztek. Minden egyes kommentet elolvastam, és azt akartam, ők is legyenek maguk alatt, mint én voltam. De elhatároztam, hogy más módon vágok nekik vissza, és négy célt állítottam fel. Megfogadtam, hogy motivációs beszédeket tartok, írok egy könyvet, lediplomázok, családom és karrierem lesz. Az utam nem volt könnyű, de büszke vagyok arra, hogy huszonkét évesen már hat éve tartok motivációs beszédeket, most már a második könyvemen dolgozom, ráadásul hónapokon belül lediplomázom. Emlékeztek még arra a förtelmes videóra? Én nem süllyedtem le az ő szintjükre, inkább a teljesítményemmel vettem rajtuk revansot. 'A világ legrondább nője' és a saját magam közötti harcot azt hiszem, én nyertem meg."

Tipp! Minden idők legszebb nője. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.