fashion week modell Vogue sovány fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német Vogue magazinnál már odáig "fajultak" a dolgok, hogy egészséges, ráncos és teljesen természetes modelleket alkalmaznak. Az egész mégis elég furcsán sült el.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Május elején a Vogue németországi kiadója, a Conde Nast Verlag jelentette be, hogy a lap összes nemzetközi kiadása vállalta, hogy aláveti magát egy hat pontból álló egészségügyi kódexnek, és nem dolgozik együtt túl sovány, illetve 16 évnél fiatalabb modellekkel, legalábbis "tudatosan" nem. Úgy tűnik, ezt be is tartják - a német Vogue most megmutatja, hogy nem csak éhező modellekkel lehet eladni egy lapot.

www.vogue de
www.vogue de

Kattints a képre a galériáért!

Az egészséges életmód egyre fontosabb mindenki számára, ezt pedig úgy tűnik, a divatvilág is kezdi felfogni. Nemrég 11 különböző korú ismert német nő - színésznők, modellek és maga a főszerkesztő - szerepelt a magazinban, akik bevállalták, hogy természetes valójukban mutatkoznak a kamerák előtt. A róluk készült képeken alig használtak Photoshopot, így a képeket a tökéletes bőr és haj helyett a ráncok, a szem alatti karikák, azaz a hús-vér emberek tulajdonságai jellemzik.

A képeket nézegetve nem fog el bennünket a szomorúság, hogy mi miért nem lehetünk olyan szépek és karcsúak, mint egy szupermodell. Inkább azt érezzük: igen, ő is egy közölünk. Igaz, mi a magazin helyében beválasztottunk volna a hús-vér nők mellé kicsit húsosabbakat is. Arra azonban kíváncsiak vagyunk, hogy hány híresség vállalna be hasonló képeket, mert szívesen látnánk egy-két gondosan megmunkált sztárt vagy celebet a maga csupasz valójában.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.