Tréfát űztek Katalin hercegnőből

fotó címlap Photoshop Katalin hercegnő magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin  hercegnő végre beadta a derekát, és bevállalta, hogy címlaplány legyen. Vagy mégsem?

Minden neves magazin vágya, hogy egyszer Katalin hercegnőt tudhassa a címlapján. Úgy tűnik, az egyik legnagyobb divatlap dél-afrikai kiadása megszerezte magának Vilmos herceg nejét - de csak úgy tűnik. Az igazság azonban az, hogy a divatlap augusztusi számának címlapján nem a hús-vér hercegnő pózol.

Forrás: Marie Claire
Forrás: Marie Claire

A magazinban már a cikk írója elismeri, hogy az egész csak egy tréfa, mi mindenesetre sokszor kezdtük találgatni, vajon kinek a kedvéért mondana igent egy címlapfotózás erejéig a világ jelenleg legtöbbet fotózott hercegnője.

Első pillantásra úgy, tűnik - és sokan írtak is arról -, hogy Kate a Photoshop áldozata lett, és azarcához hozzáadták az egyik modell testét a fotó készítői. A címlapon Katalin az egyik neves dél-afrikai divattervező, Clive Rundle kreációját viseli. Ez nem is meglepő, hiszen a kifinomult stílusáról ismert hercegnő mindig kerüli az effajta harsány, etno stílusú darabokat, és meg kell állapítani, hogy nem is igazán állnak jól neki ezek a színes ruhák.

A legújabb információk szerint a Dél-Afrikában megjelent kiadás szerkesztői közleményben tájékoztatták a világot arról, hogy a címlap elkövetője egy dél-afrikai művész, aki fotórealisztikus rajzot készített Katalinról. A lap szerkesztője szerint az 1940-es, 1950-es és 1960-as évek divatmagazinjainak borítójához hasonlót szerettek volna készíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.