15 kilót fogyott Szulák Andi! Bomba formában került ismét a képernyőre

boldogság Szerencsekerék műsorvezető fogyás Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően jó formában van Szulák Andrea! A Story tévé sztárja sokat fogyott és valósággal ragyog a boldogságtól.

Szexis, boldog és kiegyensúlyozott Szulák Andi. A Szerencsekerék új háziasszonya mintha nem is ugyanaz a nő lenne, teljesen kicserélődött. Több, mint tizenkét kilót ledobott, a szűk ruhák is nagyon csinosan állnak rajta. De vajon mi a titka?

www.mtv.hu
www.mtv.hu

Andi már hónapok óta a speedfitnesz elkötelezett híve, és nagyon odafigyel arra, hogy mit és mennyit eszik. Alkoholt nem fogyaszt, viszont a dohányzást egyelőre nem sikerült abbahagynia. Noha bátran felvehetné a versenyt a fiatal nőkkel, ő nevetve, csak úgy szulákosan annyit mond, hogy az "szamárság lenne".

Az énekesnő zűrös időszakot tudhat maga mögött, hiszen egyrészt egykori kenyéradó csatornája, a TV2 nem hívta vissza a The Voice-ba zsűritagnak, másrészt magánéleti gondok is emésztették, problémái adódtak kislánya édesapjával. Ám a nézeteltérések elsimultak, Andi pedig újra boldog és újra dolgozik is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.