Alig lehet ráismerni! Így fest az egyik legszebb magyar modell szokatlan hajszínnel

hajfesték frizura Dukai Regina LifeNight fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina imádja változtatni a frizurája színét és fazonját.

A csinos magyar modell mostanában a szőkésbarna hajszínre voksol, 2007-ben azonban hosszú, egészen sötétbarna volt a frizurája. Az öt évvel ezelőtti videót nézegetve megállapíthatjuk, Regina sokkal fiatalabbnak és természetesebbnek tűnik manapság, mint öt évvel ezelőtt.

Így festett Regina 2007-ben sötét hajszínnel:

Amilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlSzőke vagy barna? - Sztárok, akik drasztikusan megváltoztatták a hajszínükethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120827-sztarok-akik-drasztikusan-megvaltoztattak-a-frizurajukat-barnara-festettek-vagy-kiszokittettek.htmlMiley Cyrus új frizuráját koppintotta le a sorozatsztárhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120827-elisabeth-moss-sorozat-sztar-szokere-festette-a-hajat-ami-hasonlit.htmlŐszi trendek: 4 egyszerű, könnyen elkészíthető őszi frizura a kifutókrólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120821-szepseg-trend-osztel-20122013-konnyen-elkeszitheto-egyszeru-es-szep-haj.htmlGyönyörű hajat szeretnél? Íme a megfizethető hollywoodi szépségőrülethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120822-a-gyonyoru-egeszseges-szep-haj-titka-marokko-folyekony-aranya-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.