Dögős nőszemély lett a jellegtelen sztárból

szexi melltartó Winona Ryder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Winona Ryder túl van már a negyvenen, és dögösebb, mint valaha.

Az egykor botrányos életű színésznő sokkal csinosabb és szexibb, mint korábban bármikor. Winonát a napokban egy New Orleans-i forgatáson kapták lencsevégre, és meg kell hagyni, remekül nézett ki a színésznő. A róla készült fotót itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztár vagány csizmában és szűk nadrágban flangált, sőt, melltartója és keblei is kivillantak a felsője alól. Winona korábban nem mutatott sokat magából, ezért is volt meglepő a tőle szokatlanul laza, csajos szerelés. Csak így tovább, Winona!

Szexi akart lenni, de nem sikerült - Furcsa ruhát választott a híres énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20121023-szexi-akart-lenni-de-nem-sikerult-furcsa-ruhat-valasztott.htmlFelismered? Borzalmas frizurával szerepelt a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20121022-borzalmas-frizuraval-szerepelt-a-gyonyoru-szineszno-brooke-shields.htmlA világ egyik legszebb nőjéhez hasonlítják a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/szepulj/20121023-veres-monika-nika-a-voice-versenyzoje-es-cindy-crawford-szupermodell.htmlMegöregítette magát Clooney barátnőjehttp://www.life.hu/szepulj/haj/20121022-stacy-keibler-modell-szineszno-george-clooney-baratnojet-uj-hajszine-oregiti.htmlBeújított a fiatal színésznő - Mindenkit meglepett a frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/20121019-dakota-fanning-barnara-festette-termeszetes-szoke-hajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.