Tyra Banks LifeNight fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tyra Banks hat éve még angyalként lépdelt a Victoria's Secret kifutóján, de ma is ugyanolyan gyönyörű, mint akkoriban.

Hiába telnek az évek, Tyra mind a mai napig igazi szupermodell. Ennek pedig semmi köze az évek múlásához: a szépség formában tartja magát, kisugárzása pedig lehengerlő. A modell Herve Leger tervező darabjaiban mutatta meg egy fotózáson tökéletes testét. A fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pedig Tyra nem volt mindig ilyen vékony: előfordult, hogy súlyproblémái miatt tizennégy kiló is felszaladt rá. Most ismét csúcsformában van, és arra sarkallja a fiatal modelleket, ne fogyókúrázzanak őrült módon. "Amikor én modellkedtem, a lányoknak 6-os mérete volt. Ma már a legtöbb 0-s ruhát hord, ami hihetetlen, hiszen én évekkel ezelőtt azt sem tudtam, hogy van ekkora méret" - vallotta a szépség, akit a nézők azért kedvelnek, mert a nőies nőt testesíti meg, mégis gyönyörű és kívánatos.

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.