Jessica Biel cicit villantott

mell estélyi Hitchcock (film) cici villantás Jessica Biel sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hitchcock premierjén kevesebb szó esett magáról a filmről, mint Mrs. Timberlake néhány helyen fedetlenül maradt kebleiről.

Jessica Biel általában kifogástalanul néz ki és kevés bírálat éri ízlését és stílusát. Azonban úgy tűnik, a 30 éves színésznőt sem kerülik el az apróbb malőrök.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A vörös szőnyeges eseményen egy fekete Gucci ruhát viselt, mely nemcsak vállait és hátát hagyta szabadon, hanem bizony a melleit is láttatni engedte. Mrs. Timberlake igyekezett klasszikusan elegáns lenni: a több kevesebb elvén ruhája elől zárt, hátul kivágott, a kontraszt pedig tökéletessé tette megjelenését, és az oldalt kilógó cicik sem zavartak senkit, sőt!

Úgy fest, a mélyen dekoltált ruhadarabok ideje lejárt, helyette az oldalt kivillanó cicik korát éljük. Miley Cyrus, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Lindsay Lohan és Lady Gaga is beálltak már a villantók sorába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.