Konkoly Ági szépségverseny Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas sikert könyvelhet el Konkoly Ági, a Miss Universe Hungary 2012 nyertese. A szépség Magyarország történetében először a top 10-be került be a Miss Universe világdöntőjében. A világszépségversenyt a 20 éves amerikai Olivia Culpo nyerte.

Ahogy a Life.hu is megírta, Konkoly Áginak komoly esélye volt arra, hogy a top 16 közé bekerüljön, hiszen lenyűgözte a zsűrit, akik remek jellemzést adtak róla. Azt azonban álmunkban sem gondoltuk, hogy Ági mások szerint is olyan gyönyörű, ahogy azt mi gondoljuk és bekerül a világ tíz legszebb nője közé. Gratulálunk!

Forrás: AFP, www.facebook.com
Forrás: AFP, www.facebook.com

Konkoly Ági

A világszépségversenyt egy Rhode Island-i lány nyerte. A csellón játszó, mellrákellenes aktivista Olivia Culpo immár a nyolcadik amerikai, akit megválasztottak Miss Universe-nek a verseny hatvanéves történetében. A tíztagú zsűri 89 ország képviselői közül választotta ki a nyertest. A második a Fülöp-szigeteki Janine Tugonon lett, a harmadik pedig a venezuelai Irene Sofia Esser Quintero.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: Life.hu / MTI

A pasik imádják: Kerekes Vica álomtestehttp://www.life.hu/szepulj/20121218-kerekes-vica-szineszno-meztelenul-pozol-a-cseh-pirelli-2013as-naptarjaban.htmlTönkreteszik bőrünket a kedvenc kozmetikumaink?http://www.life.hu/szepulj/20121217-kozmetikumok-borapolo-szerek-veszelyes-osszetevoi.htmlÍme Magyarország legszebb nője bikinibenhttp://www.life.hu/szepulj/20121218-konkoly-agi-a-miss-universe-hungary-bikiniben-a-las-vegasi.htmlNem elégedett a súlyával a nádszálvékony Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szepulj/20121217-nem-elegedett-sulyaval-a-nadszalvekony-anne-hathaway.html5 perces smink későn kelőknek - Lépésről lépésrehttp://www.life.hu/szepulj/20121214-5-perces-smink-keso-keloknek-lepesrol-lepesre.htmlSzexi fehérneműk kerekded modellekenhttp://www.life.hu/szepulj/20121212-gok-wan-divattervezo-plus-size-modelleknek-tervez-szexi-fehernemuket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.