Erős smink nélkül is gyönyörű az énekesnő

rúzs smink énekesnő Gwen Stefani sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani szinte mindig élénk színű rúzst visel. A napokban azonban nem került fel a megszokott szín a sztár ajkaira, és ez meglepően jól állt neki.

A No Doubt énekesnője szinte elképzelhetetlen az ikonikus vörös rúzsa nélkül. A sztár a napokban a gyerekeivel töltött néhány órát, a róla készült fotók azonban meglepőek. Az énekesnő szinte egyáltalán nem visel sminket, és a vörös rúzsa is hiányzott. De ez nagyon is előnyére vált: Gwen fiatalos volt és üde.

Northfoto
Northfoto

Gwen már negyvenhárom éves, de a bőre még mindig gyönyörű, alakja pedig pompás - ezért is került be a Life.hu legdögösebb nőinek 2012-es összeállításába. Pedig a sztár már közel sem sportol annyit, mint korábban, de mi még így is irigykedünk mesés külsejére!

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Pigmentek - Sminkelj varázsporral!http://www.life.hu/szepulj/smink/20121210-igy-hasznald-a-pigmenteket-hogy-gyonyoru-legyen-a-sminked.htmlSminkelj igéző macskaszemeket! - Őszi sminktrend Takács Nórávalhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120907-takacs-nora-a-lifehu-arca-a-hogyan-legyek-jo-no.htmlA legszebb őszi sminkek a kifutókról - Melyik a pasik kedvence?http://www.life.hu/szepulj/smink/20120829-szepseg-trend-osztel-20122013-a-legszebb-szexi-sminkek-ez-a.htmlItt az új csodakence: hódít a CC krém!http://www.life.hu/szepulj/smink/20120816-a-szepseget-novelo-bb-krem-utan-itt-az-uj-csodakrem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.