fashion week színésznő szilveszter napszemüveg Gwyneth Paltrow divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke híresség napszemüveg mögé rejtőzve köszöntötte az újévet. Sok volt a pezsgő?

Hosszúra nyúlt a szilveszter éjjel Gwyneth Paltrow-nál. A szőke színésznő férje koncertjén köszöntötte 2013-at, majd egy hozzá egyáltalán nem passzoló fehér napszemüveggel rejtette el másnapos szemeit és a karikákat. Kissé szokatlan ez a retró stílusú szemellenző a 40 éves színésznőn, egyedül piros szövetkabátjához, kék farmerjához és szürke kiegészítőihez áll jól a színe. Biztos nem volt más kéznél... A furcsa szemüveget itt nézheted meg!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gwyneth családjával köszöntötte az újévet. Férje, Chris Martin Jay-Z-vel tartott közös koncertet New Yorkban, ahonnan a két csemete sem hiányozhatott.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Majdnem szétrepedt rajta - Két számmal kisebb kabátot vett az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-mariah-carey-enekesno-ket-szammal-kiseb-kabatot-viselt.htmlÁtalakítunk! Éveket fiatalodott Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/20130102-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlEmlékezetes villantások 2012-benhttp://www.life.hu/legytrendi/20121221-emlekezetes-villantasok-2012ben-madonna-enekesno-tolvai-reni-enekesno-es-liptai.html2012 legemlékezetesebb frizuráihttp://www.life.hu/legytrendi/20121227-2012-legjobb-legrosszabb-es-legemlekezetesebb-sztarfrizurai.htmlKatalin hercegnő olcsó bizsuval is fenségeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-csaladi-oroksegnek-hittek-katalin-hercegno-fulbevalojat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.