kozmetika Claudia Schiffer Helena Christensen szépség Cindy Crawford arcápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híresek, gazdagok és gyönyörűek, smink- és dizájnerholmik nélkül viszont ők is ugyanolyan hétköznapi nők, mint mi. Most elárulják a szépségtitkaikat.

Cindy Crawford

A szupermodell több ezer magazincímlapot tudhat maga mögött, nem meglepő tehát, hogy bárki szívesen vesz tőle szépségtippeket. Cindy szerint a nők életkoráról leginkább a dekoltázsuk árulkodik, így kiemelten fontos ennek a kényes területnek az ápolása. Egy francia bőrgyógyásszal közösen kifejlesztett bőrápolója kiválóan gondoskodik a dekoltázsa szépségéről. Az idő előrehaladtával a haj szerkezete is megváltozik, a szupermodell szerint ezért lényeges a megfelelő ápolás: "Régen sokkal simább volt a hajam, mint most. Hogy megőrizzem a hidratáltságát, hajolajat használok."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amber Valletta

A modellből lett színésznőnek nem csak a hivatásbeli változásokkal kellett szembenéznie. "Sokkal érzékenyebb lett a bőröm a különböző készítményekre. Most már körültekintőbben választom ki a bőrápolóimat" - mondta a 35 éves édesanya. Amber szerint ha meg akarjuk őrizni bőrünk fiatalságát, elengedhetetlen a fényvédő krémek használata: "Mivel Kaliforniában élek, így minden nap bekenem magam, akár felhős az ég, akár nem." Az egykori modell az arcápolásnál kizárólag bőrgyógyászára hallgat és csak az általa javasolt termékeket használja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kristen McMenamy

Az androgün megjelenésű modell mára négygyermekes édesanya, mégis nagyszerűen tartja magát. Kristen nagyon fontosnak tartja bőrének hidratálását. "Állandóan olyan vagyok, akár egy zsírlabda. Nagyon bepánikoltam, amikor éreztem, hogy kezd kiszáradni a bőröm. Mivel nagyon érzékeny, így csak valami kímélő krém jöhetett szóba, ami emellett gazdagon táplál is" - árulta el szépségtitkát a modell. A 44 éves Kristen remek formában van, amit elmondása szerint a 40 fokban végzett jógának köszönhet. "Nemcsak a bőrödre van elképesztő hatással, hanem az alakodra is. Másfél óra izzadás remekül méregtelenít, a zuhanyzás után felvitt krémek pedig még intenzívebben fejtik ki a hatásukat."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nadia Auermann

A német modell 1990-ben hívta fel magára a figyelmet platinaszőke hajával és végtelenül hosszú lábaival. Nadia szépségfilozófiája, hogy a nők akkor a legszebbek, amikor természetesek. "Sminkelésnél elég csak egy területre koncentrálni. Vagy a szem, vagy a száj, de sohasem mindkettő" - meséli a 38 éves szupermodell. Saját bevallása szerint sok idő telt el, mire rábukkant a mostani fodrászára, akihez azóta is ragaszkodik. "Nehéz lenne az életem nélküle" - árulta el Nadia.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Shalom Harlow

Shalom a Chanel bőrápoló termékcsaládjának az arca, így nem meglepő, hogy bárki szívesen fogad tőle szépségtippeket. A 36 éves modell előnyben részesíti azokat az anyagokat, amikhez akár a hűtőnkbe nyúlva is hozzájuthatunk. "Csodákat művel az arcbőrömmel egy joghurtos-tojásfehérjés arcpakolás. Hidratál és nyugtat egyszerre" - árulta el szépségtitkát a 36 éves modell. Miután egész nap meleg fények alatt dolgozik vastag sminkkel az arcán, a szupermodell fontosnak tartja a bőre tisztítását is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Claudia Schiffer

A szőkeség húsz évvel ezelőtt vált világhírűvé a Guess modelljeként, jelenleg a L'Oréal szépségnagykövete és a D&G illatának arca."Amit megeszek, az a bőrömön is látszik. Bármilyen nehéz, a bőr szépségének érdekében érdemes lemondani a tejtermékekről és az édességekről. Amint kiiktatjuk ezeket az étrendünkből, sokkal szebbnek és frissebbnek érezhetjük magunkat." A modell a sok folyadékra esküszik: "A friss répa- vagy almalé és a citromos víz gyömbérrel adta vissza a bőröm szépségét."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Helena Christensen

Bár modellként vált híressé a ma 40 éves szépség, manapság inkább a kamera túlsó oldalon tevékenykedik. Az exmodell a feszesítő maszkok mellett egy New York-i szalonba látogat el rendszeresen, hogy megőrizze bőre szépségét."A mikrodermabráziót követő zöldteás kezelés után egyszerűen hihetetlen, milyen puha és harmatos lesz a bőröm" - árulta el Helena.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tatjana Patitz

Hihetetlen belegondolni, hogy már lassan 20 éve szerepelt George Michael "Freedom" című számának klipjében a hosszúlábú modell. A 43 éves Tatjana ma is káprázatosan néz ki. "Hiszek a méltóságteljes öregedésben" - vallotta be a szupermodell. "A mikroáramos kezelések nagyon jót tesznek, az injekciós beavatkozásoknak azonban nem vagyok a híve. Soha nem lehet tudni, milyen hosszú távú következményei lehetnek."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Ha pedig korábbi képeket néznél a szépséges modellekről, kövesd az Akkor és most oldalt!



Sminkbakik a sztárvilágbólhttp://www.life.hu/szepulj/20130121-sztarok-akiket-ijesztove-tett-a-tulzott-rossz-smink.htmlÍgy varázsolj újat az öreg, megunt pólódbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130117-hogyan-legyek-jo-no-megunt-oreg-polo-atalakitasa-ruhafestekkel.htmlModellek 40 fölött is a csúcsonhttp://www.life.hu/szepulj/20130114-negyven-ev-feletti-modellek-akik-meg-mindig-nepszeruek-es-dolgoznak.htmlMa már lehetséges: izzadj rózsaillatút!http://www.life.hu/szepulj/20130114-eheto-dezodorok-izzadasgatlok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.