műsorvezető parfüm bemutató terhes Ördög Nóra kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője, Ördög Nóra és férje, Nánási Pál tavaszra várják kislányukat. A gyönyörű műsorvezető nemrég egy parfümbemutatón mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Ördög Nóra és Nánási Pál tavaszra várják első gyermeküket, egy kislányt, aki sok év várakozás után érkezik hozzájuk. A műsorvezetőnő korábban könnyek között, őszintén beszélt a teherbeesés nehézségeiről és a gyötrelmes várakozásról. Nóra vállalkozása, az Angyalműhely, hivatalos rajongói oldalán rendszeresen posztol fotókat, amelyeken jól látszik, hogyan gömbölyödik a pocakja.

Forrás: AVON
Forrás: AVON

Tipp! Kattints a képre és nézegess képeket Nóra másik pasijáról, Pityuról!

Nóra nemrég egy parfümbemutatón jelent meg, ahol a világ egyik legismertebb kozmetikai márkájának új parfümjét mutatták be, amelynek Ördög Nóra az arca. "Egy nőnek mindig titokzatosnak és visszafogottnak kell lennie, hiszen ettől lesz ellenállhatatlan, akárcsak ez a parfüm!" - mondta Ördög Nóra, aki ezzel a finom, misztikus illattal arra buzdítja a nőket, hogy legyenek nőiesek, magabiztosak és fedezzék fel a bennük rejlő érzékiséget.

Ördög Nóra még sosem volt ilyen gyönyörűhttp://www.life.hu/legytrendi/20121216-ordog-nora-musorvezeto-az-xfaktor-dontojeben-gyonyoru-ruhat-viselt.htmlKislányt vár Ördög Nóra!http://www.life.hu/legykepben/20121214-ordog-noranak-az-rtl-klub-musorvezetojenek-es-ferjenek-nanasi-pal.htmlTrükkös ruhával takarják Ördög Nóra gömbölyödő pocakjáthttp://www.life.hu/legytrendi/20121208-ordog-nora-trukkos-terhes-ruhaja-az-xfaktorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.