fashion week Miley Cyrus Beyoncé Knowles mustra Rachel Weisz Drew Barrymore szépség Jada Pinkett-Smith szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grammy-gála ruháit már kipletykáltuk, de a hét tartogatott még meglepetéseket. Vajon a sztárok a Valentin-nap alkalmából borultak pirosba, netán csak szerelmesek, és már nagyon várják a tavaszt? Káprázatos színek, formabontó megoldások - mi loptunk néhány ötletet a héten a hírességektől. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha még több sztárt és stílusbakit keresel, íme a StílusZsaru oldal.




Hiába a smaragdzöld az év színe, a piros és árnyalatai sosem mennek ki a divatból, pláne Bálint-nap környékén. Rachel Weisz szinte mindenben gyönyörű, így természetesen ebben a narancspiros Victoria Beckham ruhában is tündökölt. A hozzá passzoló retikül pedig még izgalmasabbá tette a szettet. Lydia Hearst hasvillantós megoldásáért is rajongunk: szexi volt, trendi és elegáns. No de ehhez kell egy ilyen alak is!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rachel Weisz és Lydia Hearst

Miley Cyrus egy ideig nem volt a kedvencünk, de a tinisztár végre megmutatta, hogy nemcsak szegecsekben, bakancsban és szakadt gúnyákban tud létezni. Disney-hercegnős szettje ötletes volt és formabontó, a piros overáll pedig vadítóan állt rajta. Be kell valljuk, szeretjük az új Miley-t!

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Cuki farsangi jelmez - Öltözz Minnie egérnek!


Csak ezt ne!

Ez a hét sem múlhatott el sminkbaki nélkül! Jennifer Love Hewitt sosem volt a stílus nagymestere, most pedig ismét előrukkolt valami szörnyűséggel - méghozzá egy hatalmas műszempillával. Drew Barrymore-nak nem sikerült a próbálkozás a halványrózsaszín rúzzsal - szörnyen állt neki ez a szín. Chelsea Tyler édesapja, Steven hatalmas, széles ajkait örökölte, melyre enyhén szólva is túlzás a tűzpiros rúzs. Csak ennyit mondunk: jaj!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Love Hewitt, Drew Barrymore és Chelsea Tyler

Tűzd fel a hajad, mutasd a nyakad!

A feltűzött haj igen szexi, és a pasik is imádják a formás női nyakat. A gyönyörű arcú bikinimodell, Kate Upton az elegáns, de cseppet sem szigorú kontyra voksolt. Mila Kunis egy apróbb, de szintén laza kontyot rendelt a hajszobrásztól, Nina Agdal modell pedig megmutatta, hogy a csalafintán elkészített, szélfútta lófarok idén is divat lesz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A csábos Nina Agdal, a gyönyörű Mila Kunis és a kacér Kate Upton

A sztárok is fáznak

Egy jó kabát rengeteget dob a szetten - ezt a hírességek is jól tudják. Jada Pinkett-Smith a New York-i divatheteken mustrálta az új trendeket - az eseményre egy türkiz, hüllőmintás kabátban érkezett. Ütős darab ez a kabát, az biztos, és Jadán kívül nem sokan tudnák viselni. Paz Vega egy jóval kifinomultabb, karamellszínű kabátra szavazott, ami pompásan passzolt a vajszínű Michael Kors ruhához. Rachel Zoe stylist általában igyekszik kitűnni a szokatlan ruhadarabjaival - bundácskája láttán szóhoz sem jutunk...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jada Pinkett-Smith, középen az extravagáns Rachel Zoe és Paz Vega

Szexi dekoltázst villantott Beyoncé



Mire (nem) tanít Beyoncé?

A világhírű énekesnő mostanában fantasztikusan néz ki, húga és édesanyja külseje azonban hagy némi kívánnivalót maga után. Solange a Grammy-gálán pompásan festett, a héten azonban mintha elhagyta volna az ihlet. A sztár viselte a hét legotrombább cipőjét, fehér miniszettje láttán pedig csak annyit kérdezünk: vajon melyik pasi ingét kapta magára a vörös szőnyegre? A sztármama haja sem piskóta: a sötét hajban igen vadul fest az a néhány világos tincs.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.