plasztikai műtét Zámbó Krisztián mellműtét mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyszáz köbcentis implantátumokat rakatott a melleibe Zámbó Krisztián barátnője. Az X-Faktor döntőse sokáig ellenezte kedvese döntését, de beletörődött, hogy "új barátokat kap".

"Már láttam őket! Négyszáz köbcentis implantátumok vannak betéve, elég nagyok, fura is volt először megvizsgálni. Még meg kell ismerkednem az új barátaimmal" - mesélt Zámbó Krisztián a Blikknek barátnője új melleiről. Takács Zsuzsi élsportoló múltja miatt eddig pici, formás mellekkel büszkélkedett, de nagyon szeretett volna teltebb idomokat. Egyszer már elállt a műtéttől, de másodjára nem tántorította el semmi.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Zámbó Krisztián sokáig nem támogatta az ötletet, féltette a lányt az altatástól is. "Hallottam ugyanis, hogy P. Diddy édesanyja nem kelt fel a mellműtéte után az altatásból. Rettegtem, hogy nála is lesz valami komplikáció, de szerencsére minden rendben zajlott" - nyilatkozta.

Krisztián egyébként a műtét után nem sajnálta túlságosan barátnőjét annak fájdalmai miatt mondván, hogy ő nála is sokkal nehezebb dolgokon ment keresztül. Barátnője lábadozása alatt főznie, mosnia, takarítania kellett, és a végére már nehezére esett neki a házimunka. Szerencsére Zsuzsi egyre jobban érzi magát a fájdalmas operáció után és az önbizalma is határtalan. Új mellei ugyanis - állítása szerint - gyönyörűek lettek.

Nem ijedt meg az RTL Klub Zámbó Krisztián készülő könyvétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-zambo-krisztian-xfaktor-versenyzoje-konyvet-ir.htmlLeleplező könyvet ír az X-Faktorról Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-5-millio-forintert-rantana-le-a-leplet-az-xfaktoros-titkairol.htmlRáment Zámbó Krisztián magánélete az x-faktoros szereplésrehttp://www.life.hu/legykepben/20121214-zambo-krisztian-jimmi-fia-az-xfaktor-versenyzojenek-parkapcsolata-veget-ert.htmlZámbó Krisztián: "Hónapokon át küzdöttem"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121208-zambo-krisztian-en-mindent-tulelek.htmlZámbó Krisztián kibukott az apját gyalázó műsorvezetőrehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-zambo-krisztian-xfaktor-enekese-kibukott-az-apjat-gyalazo-musorvezetore-sebestyen.htmlPataky Attila megerősítette: Zámbó Jimmy fegyvert fogott ráhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-zambo-jimmy-magyar-enekes-pataky-attila-az-edda-enekesere-fegyvert.htmlHiába adott jó tanácsokat versenyzőtársa Zámbó Krisztiánnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-xfaktor-zambo-krisztiant-versenytarsa-olah-gergo-latta-el-jotanacsokkal.htmlApai örökségéből tartja el magát Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121127-zambo-krisztian-jimmy-fia-az-xfaktor-sztarja-apai-oroksegebol-tartja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.