Vasas Vanda kerekesszék szépségverseny Miss Colours Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este rendezték a Miss Colours Hungary kerekesszékes szépségverseny döntőjét. A versenyt a húszéves Vasas Vanda nyerte, aki 2012-ben került kerekesszékbe.

"A balesetemig a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában tanultam. 2012-ben kerültem kerekesszékbe. Szabadidőmben legszívesebben sportolok, karaokézok. Nagyon fontosnak tartom, hogy a hozzám hasonló emberek is eljuthassanak minden olyan helyre, ahová egy járóképes ember el tud jutni. Ne okozzon nehézséget egy vagy két lépcsőfok" - írta bemutatkozó szövegében a verseny honlapján a szépségverseny győztese. Vanda arra szeretné használni a győzelemmel járó médiaszerepléseket, hogy az akadálymentesség fontosságára hívja fel a figyelmet. A szépségverseny második helyezettje Váczi Anita, a harmadik helyezett pedig Almási Nikolett lett.

Forrás: www.misscolours.com
Forrás: www.misscolours.com

Vasas Vanda

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.