Jennifer Morrison fotózás színésznő Christa Miller sorozat meztelen Clare Bowen LifeNight Naya Rivera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négy színésznő egy fotósorozat kedvéért vált meg összes ruhadarabjától.

A meztelen igazság - ez volt a mottója annak a fotósorozatnak, melyben sorozatsztárok dobták le a textilt és pózoltak anyaszült meztelenül a kamerának.
Az Allure magazin levetkőztette többek között a Dr. House és az Egyszer volt, hol nem volt színésznőjét, Jennifer Morrisont, a Glee - Sztárok leszünk! sorozatban játszó Naya Riverát, valamint Christa Millerről és Claire Bowenről is lerántották a leplet - szó szerint.
Nem mindennapi dolog lehet meztelen képeket bevállalni, Jennifer Morrison azonban nem csinált túl nagy ügyet az előkészületekből. Saját bevallása szerint előző este két pohár bor helyett csak egyet ivott, a szokásos steak helyett pedig halat vacsorázott. A 48 éves Christa Miller pedig indulás előtt majdnem meggondolta magát a fotózással kapcsolatban, férje azonban megnyugtatta a színésznőt, hogy nagyszerűen fest. Ha kíváncsi vagy a forró hangulatú képekre, ide kattintva nézheted meg őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.