divattervező öregedés MET gála Nicole Richie előnytelen őszülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői MET Gálán mindenki megőrült. Az extrém ruháknak és frizuráknak se szeri se száma nem volt, de Nicole Richie még így is tudott meglepetést okozni.

A New Yorki esemény témája a punk divat volt, ahol a 31 éves sztártervező kicsit elragadtatta magát. A két gyermekes anyuka egy pillanat alatt legalább 40 évet öregbített magán, miután az az ötlete támadt, hogy őszre festeti hajkoronáját. Megjelenését még előnytelen sminkjével és földig érő, hosszú ujjú csipkeruhájával is tovább rontotta, mely fotókat itt nézheted meg róla.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mindenesetre az biztos, hogy emlékezetesre sikerült belépője, de az már kevésbé, hogy büszkén fogja majd nézegetni a róla készült fotókat.

Forrás: FemaleFirst

Majdnem olimpikon lett az RTL Klub felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-gaal-kristof-a.htmlKényszerevő a népszerű zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130507-toth-szabi-a-sugarloaf-zenekar-gitarosa-kenyszerevo.htmlMegváltozott az élete Farkasházi Rékánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130507-farkashazi-reka-rovid-hajjal-talalt-onmagara-allmvizsaga-keszul.htmlA te gyereked mennyit tévézik?http://www.life.hu/anyaskodj/20130507-valoban-ennyire-artalmas-lenne-a-televizio-a-lifehu-szakerto-segitsegevel.htmlÉdesanyjánál marad Rippel Feri kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130511-edesanyjanal-viviennel-marad-valasuk-utan-is-ripper-feri-artista-kisfia.htmlA hírnévért zabálja magát halálra egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130509-egy-amerikai-fiatal-a-vilag-legkoverebb-noje-akar-lenni-hogy.htmlMagyar nők diktálják a stílust - heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130510-divat-es-smink-lifehu-szepsegmustrajaban-szerepel-anne-hathaway-elsa-pataky.htmlMagát kényezteti a motoron a világsztárhttp://www.life.hu/szepulj/20130510-mariah-carey-enekesno-vagany-borruhaban-motorozik-uj-klipjeben.htmlCsodakúrával szépülnek a sztárokhttp://www.life.hu/szepulj/20130510-csodakuraval-szepulnek-a-sztarok-beyonce-demi-moore-es-angelina-jolie.htmlVirágmintás körmök - te is elkészítheted!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130507-hogyan-legyek-jo-no-kormodiszites-egyszeruen-lepesrol-lepesre.htmlKezdd bűbájos frufruval a tavaszt!http://www.life.hu/szepulj/haj/20130424-frufru-mindenfele-arcformara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.