napozás Beatrix hercegnő Franciaország bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó dolga van Beatrix hercegnőnek. Vilmos herceg unokatestvére a pasijával napfürdőzött Dél-Franciaországban.

A huszonöt éves hercegnő az álomszép, méregdrága Saint Tropez környékén pihent egy jachton kedvese, Dave Clark társaságában. A róluk készült fotókon - melyeket itt nézhetsz meg - jól látszik, hogy a pár remekül érezte magát. Beatrix napozott, majd csobbant egyet a kristálytiszta vízben. A hercegnő sokat fogyott az utóbbi években - vajon ezt a szerelemnek vagy a folyamatos médiafigyelemnek köszönheti? Korábban egyébként Katalin hercegnőt is fotózták már félmeztelenül, bikiniben - a fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fiatal Beatrix és Dave Clark már hat éve vannak együtt, Anglia pedig már nagyon várja a következő királyi lagzit. Egyelőre azonban csak élvezik az életet, és bejárják a fél világot. Jó nekik!

4 finomság a konyhából, amitől szőke leszelhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130708-termeszetes-szokito-technikak.htmlEzért vág mindig savanyú képet Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130723-nem-mindig-unottak-es-rosszkedvuek-a-savanyu-arcot-vago-emberek.htmlNyári szépségtippek a gyönyörű modelltőlhttp://www.life.hu/szepulj/20130724-behati-prinsloo-victorias-secret-modell-elarulta-nyari-szepsegtitkait.htmlLakozz trendi ombre körmöket - Így csináld!http://www.life.hu/szepulj/20130723-ombre-koromlakkozas-amiben-segit-darabos-evi-mukoromepito.htmlPartipohár grillezős nyári bulikrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130723-hogyan-legyek-jo-no-party-pohar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.