I LOVE PANEL - Panellakás szépségverseny

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan válhatnak kreatív ötletekkel korszerű, minőségi otthonokká a panellakások, milyen megoldásokkal alakíthatók ideális és pénztárca kímélő lakóhellyé?  A FŐTÁV Zrt.I LOVE PANEL - panellakás szépségversenyhez kapcsolódó játék, amely a legszebb budapesti panellakást keresi egyedi, sokak számára hasznosítható ötletek díjazását tűzte ki célul.
Építész tervező:Csap Viktor/Design Tudakozó Forrás: Babai Csaba/Flashback

Most a FŐTÁV Zrt. hívja megmérettetésre a panellakásokat, hogy megmutathassa az embereknek, hogy ezek az életterek- ha valóban odafigyelnek rájuk - nem csak szépek, hanem otthonosak, trendik, sőt, takarékosságuknak hála kenterbe verhetik a többi lakhatási megoldást is!
Aki sohasem lakott még panelben, az nem is tudhatja, hogy mekkorát fejlődtek ezek a szép kis lakások az utóbbi időkben. Egyrészt a közösségnek hála, mivel a lakók rájöttek, hogy együtt sokkal szebbé és biztonságosabbá tehetik a házukat és a környéket, másrész a többi ember is kezdi felismerni, hogy ezekben az otthonokban nagy potenciál rejlik, hiszen nagyon könnyen átalakíthatók, kidekorálhatók. Ezen felül pedig azt sem szabad elfelejteni, hogy egy családi házzal ellentétben a panel sokkal költséghatékonyabb. És nem csak az árát, hanem a fenntartását tekintve is.

Forrás:Reviczky Zsolt


A FŐTÁV az I LOVE PANEL - panellakás szépségverseny játékának keretein belül keresi és értékes nyereményekkel jutalmazza azokat, akik kreatív megoldásokkal tették széppé, vagy éppen a legszebbé panellakásukat.

A játék menete
A játék a facebook.com/fotavzrt oldalon keresztül található alkalmazáson keresztül zajlik, ahol a játékszabályzatot és adatvédelmi nyilatkozatot elfogadók regisztrálhatnak a részvételhez. Ezt követően saját, választott felhasználónevükkel hozhatják létre képgalériájukat, mely maximum 5 fotó feltöltésére ad lehetőséget. A játékosok saját URL címet kapnak, melynek segítségével gyűjthetik a lájkokat. A legtöbb lájkot kapó játékos nyeri a fődíjat, de a második és harmadik helyezett is díjazásban részesül.

Forrás: Főtáv



A játék első helyezettje 300.000 Ft értékű, a második helyezettje 100.000 Ft értékű, a harmadik helyezettje pedig 50.000 Ft Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát nyer. A kártya 5 éven keresztül bármekkora részletekben levásárolható az IKEA budapesti és budaörsi áruházaiban. A szavazók között 5db 20.000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát sorsolnak ki. A nyeremények készpénzre nem válthatóak és át nem ruházhatóak.

A játék 2013. szeptember 11-től október 11-ig tart, ezalatt lehet galériákat létrehozni és szavazni. A jelentkezési feltételeket, a játék pontos menetét, valamint a sorsolás részleteit elérhetik a http://www.fotav.hu/sajtoszoba/i-love-panel/ oldalon, valamint a www.facebook.com/fotavzrt oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.