Meztelenül búcsúzik férjétől Miranda Kerr

ágy fotó válás meztelen Miranda Kerr LifeNight Orlando Bloom New York Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt a látványt még A gyűrűk ura színésze is visszasírja majd: hófehér ágyneműk között pucérkodik a világ egyik legszexibb nője.

Stílusosan köszön el férjétől Miranda Kerr. A Victoria's Secret modelljéről nem sokkal a válás bejelentése után jelent meg egy forró hangulatú fotó, amelyen Orlando Bloom exfelesége egy szál semmiben ül egy ágyban, nem sokat hagyva a képzeletre.

Forrás: Instagram/Chris Colls
Forrás: Instagram/Chris Colls

Miranda később ennyit írt Instagramjára: "Tisztelem benned a szeretet, igazság, fény és béke lakhelyét. Amikor magadban ott vagy és én magamban vagyok, egyek vagyunk." Bár a csodaszép modell nemrég leendő exférjét ölelgette New York utcáin, úgy tűnik, valóban vége az egykori álompár kapcsolatának: a hírek szerint A Karib-tenger kalózainak sztárja már kiköltözött abból a New York-i lakásból, amelyen egykor hosszú lábú feleségével osztozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.