Balerina és pixie - köszönjük, Kate Moss!

Kate Moss fashion week modell balerinacipő pixie frizura fogsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha modell, akkor Kate Moss. Az angol lány közel sem olyan gyönyörű, mint Cindy Crawford vagy Linda Evangelista, és a teste sem olyan tökéletes, mint Gisele Bündchennek vagy Heidi Klumnak. Mégis ő a modell, a szó legszorosabb értelmében, aki gyakorlatilag évtizedek óta ott van a legnagyobb márkák plakátjain és a leghíresebb tervezők kifutóin. Ő lehet akárki, és minden szerep remekül áll neki. Néha gyönyörű álomnő, máskor szétcsúszott rockerlány, de az, hogy stílust teremt, nem vitás. Minden egyes fotón egyedi, megjegyezhető és épp ezért csodálatos. A divatvilág örök arca 40 éves lett – lássuk, mit is tanultunk tőle az elmúlt években.  

Pixie frizura az ezredforduló után

Az utóbbi időben Hollywood leghíresebbjei szabadultak meg ikonikus fürtjeiktől, Kate Moss azonban már 2001-ben sem riadt vissza a pixie fazontól. A változásán mindenki ledöbbent, de imádták a merész, vagány külsejű modellt.

Nézegess még több fotót a modellről galériánkban! Forrás: AFP/Hugo Philpot

Tökéletlen fogsor – kit érdekel?

Manapság a sztárvilágban a makulátlan mosoly dívik, Kate Moss azonban épp a tökéletlenségével lett szexi. A modell fogsora nagyon egyedi – emiatt is akarták, és akarják őt a legnagyobb fotósok.

Kate karrierjének történetét nézd meg galériánkban! Forrás: AFP/Christophe Simon

Szupermodell balerinában

Audrey Hepburn ikonikus ruhadarabja egészen feledésbe merült, amíg Kate nem építette be a ruhatárába 2006 környékén. Azóta is szívesen viseljük a kényelmes, nőies cipellőket, hála a tervezők kedvencének.

Forrás: AFP/Getty Images/Arnaldo Magnani

Szőr és tollak minden mennyiségben

Kate Moss óta tudjuk, hogy egy jó bunda – legyen az valódi vagy műszőrme – nem csak vörös szőnyeges alkalmakkor menő. Farmerhez, lovaglócsizmához, laza szettekhez is stílusos, a végeredmény pedig "katemossosan" tökéletes.

A többi fotóért kattints ide! Forrás: AFP, Northfoto
Átalakít a Jónő Team: Díva lett az édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20140114-atalakit-a-jono-team-agi-nagyon-hasonlit-michelle-pfeiffer-szinesznore.htmlÍgy lett igazi stílushercegnő Katalinbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20140106-katalin-cambridge-hercegnoje-32-eves-igy-valtozott-a-stilusa-az-evek-alatt.htmlKipakolt cicik a People's Choice Awards-díjátadónhttp://www.life.hu/legytrendi/20140109-divat-es-trend-a-peoples-choice-awards-dijatadon-vilagsztarokkal-heidi-klum-britney-spears.htmlA hónap színe: csaubarnahttp://www.life.hu/legytrendi/20140110-divat-es-trend-a-honap-szine-a-csaubarna.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.