Hogyan legyek jó nő? - Csodatévő rizses arcmaszk fillérekből

rizs zöldfűszer Hogyan legyek jó nő? arcpakolás szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öregedésgátló. Hányszor halljuk ezt a szót? Manapság már mindenbe belepréselnek valamilyen fiatalító szérumot. Én nem hiszek ebben túlzottan. Abban viszont igen, amit látok és megcsinálok magamnak. A következő csodálatos hatású házi maszk receptjét a mesés keletről hoztam magammal.

Következzék a rizses arcpakolás a rózsás, sima arcbőrért:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=IZtUoIAGlpdmZW9P

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!



Nem kell ahhoz keletre zarándokolni, hogy tudjuk, a japán vagy kínai nők bőre gyönyörű, makulátlan és könnyedén rázza le magáról a ráncokat és más, öregedéssel összefüggésbe hozható jeleket. Hogy miért? Első körben genetika, majd pedig tudatos ápolás. A tudatos szó többször is aláhúzandó! Elég csak megfigyelni, mit esznek ebédre vagy vacsorára: rizst, szárított halakat, szusit és mindenféle furcsa - hínárra emlékeztető - párolt zöldséget. Csoda, ha alig öregszenek ilyen egészséges táplálkozás mellett? Hónapokig éltem Dél-Koreában és Japánban, úgyhogy volt időm figyelni.

Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!




Egyszer az egyik sminkes elárult pár szépségápolási titkot, miután már fél órája kérleltem. Az ő ajánlására ittam naponta különleges, mogyoróra emlékeztető teát a belső szépség elérésére, illetve próbáltam ki a rizses szépítőszereket. Azt mondta, meglátom, ettől sokkal fiatalabbnak tűnik majd a bőröm. Ez mondjuk kicsit rosszulesett, ugyanis alig voltam 20 éves. Végül persze győzött a női hiúság és kipróbáltam a rizses maszkot. Azóta is használom rendszeresen. Hogy fiatalabbnak látszom-e tőle? Nem hiszem. Azt viszont látom, hogy nem öregszem szélsebesen. Öregedésgátló lenne-e az arcpakolásban? Nem, de öregedéslassító biztosan.

Tipp! Nézd meg a nyár legújabb fürdőruháit! Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.