fashion week frizura haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyél bátor, és kísérletezz a frizuráddal! Lehet, hogy félsz változtatni a hajad hosszán vagy színén, pedig fodrászhoz menni nem olyan, mintha egy tetoválószalonba kérnél időpontot, hiszen az eredmény nem örökre szól. Ihletként nézd meg a sztárok frizuráit, és próbálj ki valami újat!

1. A rövid haj lehet, hogy elsőre ijesztőnek tűnik, pedig felszabadító! A mi kedvencünk Carey Mulligan Audrey Hepburn-ös rövid szőke haja. Viselheted klasszikus stílusban oldalra fésülve, de strasszos csatokkal is feldobhatod.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A leggyönyörűbb estélyik a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110117-a-leggyonyorubb-estelyik-a-golden-globeon.htmlMeghízott az álompasi - fotók!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110115-8-kilot-hizott-zac-efron.htmlAz elmúlt évtized legégőbb divathóbortjaihttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110113-az-elmult-evtized-legegobb-divathobortjai.htmlElhunyt a rapper brutálisan bántalmazott nagyapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-elhunyt-dopeman-nagyapja.htmlKözösségépítés csokikóstolóvalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110117-csokoladekostolo.html


2. A féloldalas hosszú frufru az egyik legtrendibb viselet mostanában, főleg ha hátul extra rövidre vágatod a hajad. Ha nem szeretnél nagyon extravagáns hatást kelteni, mint Rihanna, egyszerűen hagyd ki az oldalsó borotvált részt. Így a vadóc frizura máris klasszikus és elegáns lesz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Ha természetesen hullámos a hajad, ez a félhosszú fazon a legideálisabb választás számodra. Otthon is könnyedén elkészítheted, és máris olyan elegáns és szexi lehetsz, mint Salma Hayek. Egy nagyobb körkefét és dúsító hajhabot használj a légies hatás érdekében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. A rövid oldalfrufru szinte örök divat, de nem mindenkinek áll jól. Naomi Watts félhosszú egyenes hajához azonban tökéletes választás volt. Ha tartasz a frufrutól, de szeretnél némi változatosságot belecsempészni a frizurádba, ez a legideálisabb választás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Beyoncé két tónusú, szintén oldalfrufrus hajával mindig elegáns lehetsz! A világos aranybarna árnyalatot a sötétbarna alsó árnyalat tökéletesen kiegészíti, ezért ha egy kis vagányságra vágysz, próbáld ki bátran.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. A sűrű frufruval ellentétben a lazább összhatás érdekében most laza, kócos vágást kérj a fodrászodtól. A frufru-reformot a képen látható Selma Blairnek köszönhetjük, aki most erős sminkkel hangsúlyozta szemeit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Sarah Jessica Parker szőkés hullámai már legalább annyira híresek, mint Jennifer Aniston extra-vasalt haja. Ráadásul ezzel a frizurával most bebizonyította, hogy a hullámos hajon is jól mutat a lépcsőzetes vágás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

8. Demi Moore, Natalie Portman és Britney Spears már volt kopasz, és most a híres modell, Amber Rose is csatlakozott a bizarr társasághoz. Te bevállalnád? Ha igen, számíts rá, hogy ez a "frizura" csak a legtökéletesebb fejformájú hölgyeknek áll jól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.