Hogyan legyek jó nő? - Készíts kontyot 15 perc alatt!

frizura Takács Nóra haj videó konty szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer réges-régen meghódította a kifutót a konty és a lófarok. Azóta bérelt helye van mindkettőnek a modellek fején.
Egy szezonban megannyi fazon jelenik meg, a szigorúan zselézettől, a kedves, kócos, természet lánya verzióig széles a paletta. Én évek óta imádom őket. Az ember csak feltekeri, megtűzi és kész is van, csukott szemmel is megy. Ráfordított idő 5 perc, hibalehetőség 0. Aki nem hiszi, járjon utána. Íme:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Z7EmAl9g3IgJUBDV

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon is!



Hogyan legyek jó nő? - Így készíts csipkesminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110309-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-csipkesminket.htmlHogyan legyek jó nő? - Így vasald göndörre a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110302-hullamos-haj-hajvasaloval.htmlHogyan legyek jó nő? - A 10 perces sminkelés titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110224-hogyan-legyek-jo-no-a-10-perces-sminkeles-titka.htmlHogyan legyek jó nő? Szép köröm nélkül nem megy!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110217-hogyan-legyek-jo-no-szep-korom-nelkul-nem-megy.htmlHogyan legyek jó nő? - Filléres csodapakolások a hűtődből!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110209-filleres-csodapakolasok-a-hutobol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.