Instant szépségtipp: Nyári fesztiválfrizurák - nem csak fesztiválra

frizura haj fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár slágerei a különböző fonatok, a színátmenetes frizura. Ezeket egy-egy nyári grillpartiba, vízparti buliba még különlegesebbé teheted színes fonalakkal, kimosható hajszínezővel, sőt, akár élő virággal is. Bár a fesztiválszezon közepén járunk, nem késő, hogy inspirálódj!

www.abeautifulmess.com
www.abeautifulmess.com


Life.hu tipp! Érdekel, hogyan készül a halszálka fonat? Kattints ide a Hogyan legyek jó nő? videóért!



www.aliviaduran.com, http://beautycheckblog.com
www.aliviaduran.com, http://beautycheckblog.com

http.lovemaegan.com
http.lovemaegan.com

http://dptrash.tumblr.com, http://popcultureafternoon.blogspot.com
http://dptrash.tumblr.com, http://popcultureafternoon.blogspot.com

Végre! Visszatért az eredeti hajszínéhez Lindsay Lohan - Újra ragyogóan néz kihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120706-vegre-visszatert-az-eredeti-hajszinehez-lindsay-lohan.htmlVörös lett az egykori szívtipró ősz hajahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120706-repavoros-lett-az-egykori-szivtipro-a-67-eves-michael-douglas.htmlA legemlékezetesebb focistafrizurákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120621-a-legemlekezetesebb-focistafrizurak-elvetemult-hajkoltemenyek-a-palyan.htmlRossz hajszínt választott a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120621-rossz-hajszint-valasztott-a-szineszno-january-jones.htmlMegszabadult gyönyörű hajától a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120616-megszabadult-gyonyoru-hajatol-a-valosagshowsztar-kim-kardashian.html3 ultradivatos frizura zsíros hajbólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120327-3-ultradivatos-frizura-zsiros-hajbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.