Istant szépségtipp: A klasszikus melírozás már ciki, így fesd be a hajad idén nyáron!

melír ombre színátmenet hajfestés fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha idén forgatnák a Jóbarátok című sorozatot, a Rachelt alakító Jennifer Aniston valószínűleg nem csíkosra melírozott, tépett frizurájával teremtene divatot. A csíkos melír ugyanis 2012-ben kicsit sem divatos, helyette az ombre, azaz az átmenetes hajfestés a legnagyobb sláger.

A leggyakrabban olyan megoldásokat látni, hogy a fejtetőn megőrzik a természetes vagy természetesnek tűnő hajszínt. Finomabb átmenet esetében egy-két árnyalattal világosabbra festik a hajtincsek végét. Ez különböző technikával történhet, a lényeg, hogy a hatás legyen olyan, mintha a hajad kiszívta volna a nap. A merészebbek nem egy-két, hanem akár három-négy árnyalattal világosabb tincseket is festetnek maguknak. Az igazán extra külsőre vágyók pedig átmenetes napszítta pink, menta vagy kék tincseket festenek bele.


Kattints és nézd meg a többi hajat!

Instant divattipp: Hat nyári ruha, amit esküvőn is viselhetsz - lelőhelyek és árakhttp://www.life.hu/legytrendi/20120720-6-divatos-nyari-ruha-amit-eskuvon-is-viselhetsz-lelohelyek.htmlInstant divattipp: 3 örök darab, amit szerezz be olcsón a leárazásokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120715-divat-nyari-learazas-akcio-ruha-olcso.htmlÍgy öltözz pasztellszínekbe hűvös nyári napokon - Instant divattipphttp://www.life.hu/legytrendi/20120715-idojaras-huvos-nyar-divat-igy-oltozz.htmlInstant szépségtipp: Nyári fesztiválfrizurák - nem csak fesztiválrahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120712-instant-szepsegtipp-fonott-es-festett-nyari-frizurak-buliba-fesztivalra.htmlInstant divattipp: Jön a kánikula vége! Legyél nyári esőben is stílusoshttp://www.life.hu/legytrendi/20120710-instant-divattipp-jon-a-kanikula-vege-legyel-nyari-esoben-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.