Miley Cyrus új frizuráját koppintotta le a sorozatsztár

barna hajfestés szőke szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elisabeth Moss, a Mad Men - Reklámőrültek sztárja sötétbarna hajszínét merész és sokkal feltűnőbb árnyalatra cserélte.

A színésznő egy egykor túlsúllyal küzdő, reklámkarriernek élő lányt játszik a nagy sikerű amerikai sorozatban. Míg a többi színésznő dögösebbnél dögösebb ruhákat viselhetett az ötvenes-hatvanas években játszódó történetben, addig Elisabeth Moss stílusa szinte semmit sem változott - ahogy az unalmas, fakóbarna hajszíne sem. Épp itt volt az ideje, hogy a színésznő beújítson.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztár minap egy New York-i eseményen jelent meg rövidre vágott, platinaszőke hajjal. "Valami nagyon-nagyon mást szerettem volna, mint ami eddig volt" - nyilatkozta a színésznő a Us Weekly magazinnak. Azért annyira egyedit vagy különlegeset mégsem sikerült kitalálnia a rossznyelvek szerint, máris Miley Cyrus sokat vitatott, új frizurájával hasonlítják össze.

Tipp! Szívszorító riport egy nyomortelep lakóiról! Kattints a képekért!



Őszi trendek: 4 egyszerű, könnyen elkészíthető őszi frizura a kifutókrólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120821-szepseg-trend-osztel-20122013-konnyen-elkeszitheto-egyszeru-es-szep-haj.htmlGyönyörű hajat szeretnél? Íme a megfizethető hollywoodi szépségőrülethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120822-a-gyonyoru-egeszseges-szep-haj-titka-marokko-folyekony-aranya-az.htmlVisszafogott hajszínre váltott az extrém stílusú énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120822-visszafogott-barna-szinu-haja-lett-az-extrem-stilusu-lady-gaga.htmlInstant szépségtipp: Egy aprócska trükk a hajaddal, hogy éveket fiatalodjhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120808-2012-osz-szepseg-tipp-szep-frufru-sztarokon.htmlHajfestés a terhesség alatt - Igen vagy nem?http://www.life.hu/szepulj/haj/20120806-hajfestes-a-terhesseg-alatt-a-fodrasz-velemenye-es-a-kismamak.html6 merénylet, amit soha ne kövess el a hajad ellenhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120718-elrontott-frizurak-es-csunya-haj-5-merenylet-amit-soha.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.