Új frizurával okoz meglepetést Ördög Nóra az X-Faktor első élő adásában?

frizura X-Faktor haj Ördög Nóra szépség élő adás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor első élő adása mindig nagy durranás nemcsak a versenyzők produkciói, hanem például a műsorvezető, Ördög Nóra ruhája és frizurája miatt is. Úgy hisszük, idén sem lesz ez másképp.

Ördög Nóra a héten új, eddig ismeretlen arcát mutatta meg a Life.hu-n. Ezentúl minden csütörtökön ír nekünk, nőknek az álmokról, a vágyakról, az élet dolgairól. Új sztárszerzőnk tavaly állandó beszédtémát biztosított izgalmas ruháival és frizurájával az X-Faktor korábbi évadában. Náray Tamás múzsája különlegesebbnél különlegesebb ruhákat kapott tavaly is, köztük ezt a tollcsodát. Hajas László mesterfodrász akkor megmutatta, hány és hány módon formálhatjuk az RTL Klub sztárjáéhoz hasonló rövid hajat.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Ördög Nóra a Life.hu-nak is elmondta már, mennyire imádja a rövid frizuráját, és szerinte a nőiesség nem függ össze a hajhosszal, ennek ellenére úgy döntött, idén hagyja kicsit megnőni a haját. "Szeretném, ha olyan Cameron Diaz-os lenne, hogy többféle frizurát is ki lehessen hozni belőle. Ehhez növesztenem kell, de a műsor előtt kicsit vágni kell belőle, hogy legyen fazonja. Ez persze nem jelenti azt, hogy hosszú hajam lesz" - idézte a műsorvezetőt a BorsOnline. Az biztos, hogy Ördög Nórát különleges és izgalmas külsővel láthatjuk ma az élő adásban. Kíváncsian várjuk!

Pikáns szexjelenetben szerepelt az X-Faktor döntősehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121010-lass-bea-az-xfaktor-2012-dontose-filmben-szexelt.htmlDöbbenetesen átalakultak az X-Faktor versenyzőihttp://www.life.hu/szepulj/20121010-uj-haj-smink-frizura-atalakultak-az-xfaktor-2012-versenyzoi.htmlAz X-Faktor versenyzője tagadja, hogy szerelmeshttp://www.life.hu/legykepben/20121008-az-xfaktor-versenyzoje-csobot-adel-tagadja-hogy-szerelmes-nagy-szilardba.htmlÉletveszélyesen megfenyegették az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20121009-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje.htmlElismerte tettét az X-Faktor versenyzője - Drogfogyasztás miatt hallgatták ki Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/tested-lelked/20121008-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-beismerte-hogy-drogozott-apja-zambo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.