Megöregítette magát Clooney barátnője

öregít Stacy Keibler George Clooney hajfestés hajszín szépség arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rá sem ismerni George Clooney barátnőjére! A gyönyörű, szőke szépség ugyanis nemrég hajszínt váltott, amely megöregítette a vonásait.

Egy jól megválasztott hajszín éveket fiatalíthat viselőjén. Stacy Keibler modell, színésznő, expankrátornak egyelőre nincs szüksége a fiatalodásra, hiszen a 33 éves szépség mindig ragyogóan néz ki. Főleg akkor, ha párja, George Clooney mellett mutatkozik. Stacy azonban nemrég alaposan meglepett mindenkit, ugyanis új hajszínnel mutatkozott egy eseményen. A váltás egyáltalán nem nevezhető drasztikusnak, de ahhoz pont elég, hogy az egykor szőke sztár vonásait komolyabbá, érettebbé tegye, amitől idősebbnek néz ki a koránál. Ehhez még hozzájárult a decens tarkókonty is. Nekünk a világosabb szín és a csajosan leengedett ticsek jobban tetszett, de kíváncsiak vagyunk, vajon Mr. Clooney mit szólt az átalakuláshoz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Felejthetetlen sminkbaki az X-Faktorban - Leénekelte magáról a rúzst Csobot Adélhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20121022-csobot-adel-az-xfaktor-2012-dontose-smink-bakit-vetett-elmaszatolodott.htmlBeújított a fiatal színésznő - Mindenkit meglepett a frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/20121019-dakota-fanning-barnara-festette-termeszetes-szoke-hajat.htmlDrasztikusan megváltozott a milliárdos sztárcsemetehttp://www.life.hu/szepulj/20121019-tamara-ecclestone-celeblany-szoke-hajjal-pozol-ugy-nez-ki-mint.htmlKacér hölgyek a vörös szőnyegen - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20121019-szepsegmustra-koromlakktrendek-es-sztarok-a-voros-szonyegen-jennie-garth-lea.htmlNevetséges plakáton a tehetséges énekesnő - Ezt nem kellett volna vállalniahttp://www.life.hu/szepulj/20121016-nevetseges-plakaton-a-tehetseges-lana-del-rey-photoshop-bakik.htmlTeljesen megvadult Britney Spears! Szokatlan külsővel sokkolta a rajongókathttp://www.life.hu/szepulj/20121015-teljesen-megvadul-britney-spears-enekesno-szokatlan-kulsovel-sokkolta-a-rajongokat.htmlFel sem ismertük - Ősz tincsekkel és orrkarikával sokkolt a visszafogott színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20121016-osz-tincsekkel-es-orrkarikaval-sokkolt-a-visszafogott-scarlett-johansson.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.