Hogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!

Takács Nóra műszempilla Hogyan legyek jó nő? smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műszempillát viselni olyan érzés, mint limuzinban utazni. Nem mindennapi és roppant hollywoodi. Legalábbis én ezt éreztem először. Csak bámultam ki a rengeteg szempilla alól és biztos voltam benne, hogy az egész világ visszabámul rám. Dívának éreztem magam! Amint felkerülnek ugyanis a kis fekete pillák, máris felcsillan az ember szeme, de annyira, hogy az biztosan mindenkinek szemet szúr! Íme, a bizonyíték:
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=l5SjnAA7o7zjcQDc

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!







Nem tudod, milyen smink áll jól neked? Ha tanácsra van szükséged, kérdezd Gáspár Viki sminkmestert, a Life.hu szakértőjét, vagy iratokozz be sminkiskolájába!





Hogyan legyek jó nő? - Kényeztesd magad, mint Kleopátra!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110330-hogyan-legyek-jo-no-tejes-mezes-furdo.htmlHogyan legyek jó nő? - Okos megoldások vészhelyzetrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110323-hogyan-legyek-jo-no-sminklemosas.htmlHogyan legyek jó nő? - Készíts kontyot 15 perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110316-hogyan-legyek-jo-no-keszits-konytot-15-perc-alatt.htmlHogyan legyek jó nő? - Így készíts csipkesminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110309-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-csipkesminket.htmlHogyan legyek jó nő? - Így vasald göndörre a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110302-hullamos-haj-hajvasaloval.htmlHogyan legyek jó nő? - A 10 perces sminkelés titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110224-hogyan-legyek-jo-no-a-10-perces-sminkeles-titka.htmlHogyan legyek jó nő? Szép köröm nélkül nem megy!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110217-hogyan-legyek-jo-no-szep-korom-nelkul-nem-megy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.