Lady Gaga vér és sperma illatú parfümmel sokkol

parfüm Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez nem vicc. Sőt, reményei szerint más is osztozik ebben a vágyában, ugyanis a pop királynője vér és sperma "illatú" parfümöt dob piacra.

Lady Gaga sosem csinál semmi olyat, amivel ne lőne túl a célon, vagy ami ne lenne vérlázító. Emlékszünk még, amikor húsból készült ruhában jelent meg az MTV Music Awardson, vagy arra is, amikor fehérneműben libbent be egy baseballmeccsre, és még sorolhatnánk az ügyeit.

AFP
AFP

Tehát már igazán meg se lepődtünk azon, hogy milyen illatokat kíván használni új parfümjéhez. Egy, a parfüm kreátorához közel álló személy azt szellőztette meg, hogy Gaga azt szeretné, ha parfümje vértől és spermától "illatozna"...

Azt abszolút el tudjuk képzelni, hogy a művésznő tényleg szeretne ilyen szagfelhőben járni-kelni, de mi már annak a gondolatától is hányingert kapunk, hogy szándékosan testnedv szagú löttyöt spricceljünk magunkra.

A szomorú az, hogy már Gaga előtt másoknak is eszébe jutottak hasonló ötletek. Tavaly ősszel Rad Hourani dobott piacra egy sor illatot Six Scents néven, amik közül az egyiket a sperma illata inspirált. Ezt megelőzően, 2004-ben pedig Alan Cumming hirdette anyaszült meztelenül saját Cumming nevű illatát egy elképesztő reklámban. Azonban annak összetevői kissé visszafogottabb kategóriába tartoztak: csupán whiskey, cigaretta és bőr szagát használták fel hozzá.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Sarka Kata: Hatalmas lett a cicim!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-sarka-kata-mellkisebbito-mutetre-keszul.htmlFehérneműk, amire minden nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110127-fehernemuk-ami-minden-nonek-kell.htmlŐrület! Az a trendi, ha kilóg a cici! - fotókkalhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110127-uj-divat-hollywoodbol-ruhakbol-kilogo-mellek.html8 dolog, amivel garantáltan tönkreteszed a hajadhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110126-8-dolog-amivel-garantaltan-tonkreteszed-a-hajad.htmlDurván eltorzult az énekesnő lába - fotó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110126-eltorzult-beth-ditto-terde.htmlTragédia! Roncs lett az egykori gyereksztár! - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110125-aaron-carter-elvonokurara-vonul.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.