plasztikai műtét mell Sarka Kata mellkisebítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata már 10 kilótól megszabadult második gyermeke születése óta, mégsem elégedett az alakjával: túl nagynak találja a melleit.

Hajdú Péter felesége úgy találja, hogy a szoptatás miatt hatalmasra nőttek a mellei, és ez annyira zavarja, hogy minél hamarabb változtatni szeretne ezen. Korábbi mellnagyobbító műtétjével ellentétben most azért kért időpontot plasztikai sebészétől, hogy kicsinyítsék nőiességét.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Négy éve, mielőtt Petit megismertem, megnagyobbíttattam a mellem, de akkor még meg sem fordult a fejemben, hogy családot alapítok. Ám váratlanul betoppant az életembe Peti, jöttek a gyerekek, és hatalmas lett a cicim" - mondta Kata a Borsnak.

Kata várhatóan idén tavasszal fekszik kés alá, és elmondása szerint semmi másra nem vágyik, mint hogy újra olyan szép, arányos legyen, mint lánykorában.


Mellkisebbítés élesben - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ZtO6WXsVOUsgzJ2C


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.