sminktetoválás szemöldök Jennifer Connelly szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki dúsan szereti, másokat nem foglalkoztatnak a bozontosan kiálló szőrszálak. Van, aki festeti és hetente szedi, mások a hajszálvékony tetováltra esküsznek. Idén ismét a dús szemöldök viszi a prímet?

Az 1980-as évek természetesen dús szemüöldökdivatja évek óta ismét hódít - nézzük meg például az Oscar-díjas díva, Jennifer Connelly fotóit. De 2011-ben a kifutókon már nemcsak természetesek a szemöldökök - hanem hosszúak és bozontosak is!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Connelly és Arizona Muse

Ma az egyik legsikeresebb szupermodell az új-mexikói gyökerekkel is büszkélkedő Arizona Muse, aki a Cloé és a Prada kampányokban szerzett hírnevet. Arizona szemöldöke hosszú, vastag, és tökéletesen illik a lány stílusához. De vajon mindenkin ilyen jól mutat ez a markáns szemöldök? Nem hisszük, mindenesetre egy dolgot kijelenthetünk: a tetovált, csodálkozó szemöldök ideje végérvényesen lejárt!

A hírt Takács Nóra nemzetközi modell, az OzoneNetwork csatorna műsorvezetője kommentálja:

Forrás: AFP
Forrás: AFP
"Szia Nóra, örülök hogy végre találkoztunk. Nincs sok időm, mondom gyorsan, amit szeretnék. Szerintem így első körben próbálkozzunk meg Párizzsal vagy Milánóval. A magasságod oké, kicsit tornázz, és növeszd vissza a szemöldöködet. 1 hónap múlva találkozzunk, ha megvan! Oké?"

Valahogy így zajlott az első megbeszélésem a modellügynökségemmel. Ez 6 éve történt. Sosem szenvedtem hiányt szemöldökből, sőt évekig tartott, amíg sikerült kialakítani a kívánt formát. És aztán puff, növesszek vissza mindent? Mit volt mit tenni, növesztettem, növesztgettem, a szemöldököm meg csak nőtt, növekedett. Egyik nap fotózásra hívtak, és mire észbe kaptam, a sminkes lány kicsipkedte a több hetes művemet, arra hivatkozva, hogy mennyire régimódi. Na tessék! Ott álltam Párizs-kompatibilis vastag szemöldökkel, majd a magyar tudatlanság visszarántott percek alatt. Így esett, hogy Párizs helyett Madridra vetettem figyelő tekintetemet, újból szépen ívelt szemöldököm alól. Aztán később csak összejött Párizs is, de mire odaértem, az emberes szemöldökök már kimasíroztak a városból és a divatból is. Nehéz tartani a lépést. Ezért a legjobb, amit tehetünk, ha ügyet sem vetünk ezekre a hóbortokra. A természetes színű, formájú és ívű szemöldök, legyen az dús vagy vékony, ha gondosan ápolt, akkor szép is. Aki meg akarja, az növessze duplájára, pödörítse, húzza ki, zselézze vagy borotválja. Én megtaláltam a formámat, és köszönöm, de egy szállal sem térek el ettől többet.


A természetes szépség az igazi szépség? - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=c5QHpAVLpdATBq3n


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork televízió műsorán!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Sarka Kata őszintén mesél mellműtétjérőlhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110203-sarka-kata-oszinten-mesel-mellmutetjerol.htmlNő vagyok, és borotválom az arcomhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-borotvalkozo-nok.htmlLady Gaga vér és sperma illatú parfümmel sokkolhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-lady-gaga-ver-es-sperma-illatu-parfumot-dob-piacra.htmlDurván eltorzult az énekesnő lába - fotó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110126-eltorzult-beth-ditto-terde.htmlMegdöbbentő: Ártatlan kislányok szexi jelmezben - fotókhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110109-betegnek-neznek-ki-a-fiatal-gyermekmodellek.htmlModell akar lenni, ezért átműtteti testét - videó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110106-modell-akar-lenni-ezert-atmutteti-testet-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.