Horror Ausztriában: szétfúrták Schobert Norbi fogait!

Rubint Réka fogorvos Ausztria Schobert Norbert sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy fába vágta a fejszéjét Schobert Norbi! A fitneszguru külföldre utazott, hogy rendbe hozassa a fogait.

Ausztriában, egy magánklinikán teteti rendbe a fogsorát Schobert Norbi és Rubint Réka. A fitneszguru minderről maga számolt be büszkén.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Réka elvitt Geinbergbe, egy meghívás által az összes fogunk rendbe hozatjuk. Ma nekem eddig 3 órát csiszolták, most jön 3 óra töméscsere. Tök kész vagyok, de nagyon profik és a jó fog kulcsa az egészségnek" - mondja Norbi, akit máris sokan féltenek, mondván híres osztrák magánklinika ide vagy oda, nem biztos, hogy jót tesz egyszerre három órát fúrni a páciens fogát.

Norbit kritizálják azért is, hogy miért jár magánkórházakba, de azt csak kevesen tudják, hogy a fitneszguru egyszer nagyon pórul járt az állami kórházakban. Két állami kórházból is elküldték nagybeteg feleségét, akinek a tüdőgyulladását végül kétmillió forintért kellett meggyógyítani.

"Nem az vagyok, akit ki lehet röhögni" - Interjú Schobert Norbivalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120411-nem-az-az-ember-vagyok-akit-ki-lehet-rohogni-.htmlSchobert Norbi édesanyja gyűlöli Rubint Rékáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111129-schobert-norbi-edesanyja-gyuloli-rubint-rekat.htmlRubint Réka mindig terhesen érkezik haza a nyaralásból?http://www.life.hu/legykepben/20120711-rubint-reka-mindig-terhesen-erkezik-haza-a-nyaralasbol.htmlBaleset érte Rubint Réka kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-baleset-erte-rubint-reka-kislanyat.htmlMindenkit meglepett Rubint Réka: "Új szerelmem van"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110813-vv-gigi-sp-vv-beci-vv-jerzy-forro-hangulat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.