Oláh Ibolya Megasztár leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb magyar énekesnőről derült ki, hogy a saját neméhez vonzódik.

Néhány hete Gallusz Niki vallotta be, hogy a lányokat szereti, most pedig a Megasztár énekesnőjéről, Oláh Ibolyáról derült ki, hogy a saját neméhez vonzódik. Ibolyáról köztudott, hogy nehezen viseli a korlátokat, és erre most a Blikk bizonyítékot is talált. A lap egyik olvasója készítette azt a videót, amelyen az énekesnő egy forgalmas parkban megcsókolja és megöleli a barátnőjét. Ibolya nem tagadott semmit, és elismerte a Blikknek: a nála fiatalabb lánnyal két éve ismerkedtek meg, és egy ideje együtt is élnek.

Fotók: Casting minden, Sony Music
Fotók: Casting minden, Sony Music

Ibolyának korábban azonban férfiakkal volt kapcsolata: mindenki tudott a tiszadobi tiniszerelemről, Pistiről, és suttogtak arról is, hogy gyengéd szálak fűzik Novák Péterhez, de néhány éve Székesfehérváron többször látták az átlagosnál jóval intimebben ölelkezve a színház egy ifjú táncosnőjével.

Az énekesnő ügyvédje, Ruttner György nyilatkozott a lapnak: "Ibolya nem foglalkozik vele, mit gondolnak róla, mindig öntörvényű volt. Nem tartja tragédiának azt sem, hogy kimondja: több érzelmet, szerelmet, megértést, sőt inspirációt kap kedvesétől, mint bármelyik férfitól az életében. Oláh Ibolya jogilag is felhatalmazott, hogy elmondjam: korábban voltak férfikapcsolatai, de most egy bájos lánnyal él együtt. Ebben a szerelemben boldogságra, megértésre talált. Boldogságukat magánügyüknek tartják, viszont titkolni nem lehet azt, ami nyilvánvaló. Ibolya úgy érzi, megérett a helyzet az őszinte vallomására: a szerelem akkor is a legszebb neki, ha lány iránt érzi. Ibolya élete egyenesbe jött, decembertől Szegeden lép fel az Aida főszerepében, s már ötödik lemeze anyagán dolgozik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.