Vége a hosszú szerelemnek - Szakított Hollywood első számú álompárja!

Vanessa Paradis Johnny Depp szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már Johnny Depp és Vanessa Paradis is szakítanak, akkor egészen biztos, hogy semmi sem tarthat örökké Hollywoodban.
Vanessa Paradis térítette jó útra az akkor igencsak botrányos életet élő szívtiprót,

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A Rumnapló sztárja, Johnny Depp tizenhárom éve él együtt Vanessával, de bennfentesek szerint már hónapok óta elég fagyos a hangulat a sztárpár háza táján. Mr. Depp állítólag gyakran flörtölt más nőkkel és túl sokat bulizott új filmje promóciós útján, ez pedig hatással lehet a magánéletére. Arról még nem szól a fáma, hogy a férfi valóban hűtlen lett volna Vanessához, de a nőnek már elege volt kedvese állandó kimaradozásaiból. Vanessa állítólag kidobta a férfit, de megmondta neki, ha ismét normálisan viselkedik majd, akkor visszafogadja őt.

A pár szakításáról már májusban is felröppentek a pletykák - ekkor Depp az egyik munkatársát csókolta meg, amiről kép is készült. Johnny-nak és Vanessának két gyermeke van - Lily-Rose Melody Depp 1999-ben született, John "Jack" Christopher Depp III pedig 2002-ben.


Segítség! A pasimnak csak a szexen jár az esze!http://www.life.hu/szeress/szex/20111215-szexualitas-parkapcsolat-a-pasim-csak-a-szexre-gondol.htmlMutasd a fehérneműd, eláruljuk, milyen vagy a szexbenhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111215-fehernemud-elarulja-melyik-szextipusba-tartozol.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111215-horoszkop-igy-hatnak-a-csillagok-a-szexualis-eletedre.htmlCameron Diaz világsztárral randizikhttp://www.life.hu/szeress/20111215-cameron-diaz-es-p-diddy-randiznak.htmlVV5: Szerelem a villán kívül - Shadi és Dya összejöttekhttp://www.life.hu/szeress/20111214-valovilag5-szerelem-a-villan-kivul-osszejott-vv-shadi-es-dya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.