párkapcsolat Chelsy Davy szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, képtelen egymás nélkül élni Harry herceg és Chelsy Davy.

A legfrissebb hírek szerint a herceg és a szőke, dél-afrikai lány nemrég felmelegítették a románcukat. A pár az utóbbi hét évben háromszor szakított. Legutóbb egy évig voltak külön, de úgy tűnik, ismét megpróbálják együtt. Angol lapok már most azt rebesgetik, hogy a huszonhét éves herceg és a nála egy évvel fiatalabb Chelsy az utóbbi egy hónapban többször is randizott, de a lány erről még nem akar beszélni.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

'Úgy tűnik, sosem lesz vége ennek a kapcsolatnak. Az a helyzet, hogy ők ketten eszméletlenül vonzódnak egymáshoz, és igazából sosem szerettek ki a másikból. Mindketten nagyon szeretnek találkozni a másikkal, de nem akarják, hogy ez hivatalos legyen. Egyszerűen csak hétköznapi módon együtt akarnak lenni" - vallotta egy bennfenntes.

Chelsy és Harry legutóbb egy éve, Vilmos és Kate esküvője után szakított - a szőke lány ugyanis ekkor döbbent rá, hogy ez a hercegi pompa és hűhó nem neki való, és nincs kedve csatlakozni a kékvérű családhoz. "Harry odáig van Chelsy-ért. Az igazság az, hogy Chelsy most nem siet visszakapni Harryt, ez pedig nagyon izgatja és lelkesíti a fiút. Jelenleg Chelsy a munkára, és nem a fiúkra koncentrál" - vallotta a pár egy ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.