Férjhez megy Szakos Andrea

vita Megasztár Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál Szakos Andrea családjában, a Megasztár ezüstérmese és szülei között ugyanis egyre nagyobb a szakadék, melynek oka az énekesnő kedvese, Gergő.
Mi szombat hajnal óta nem beszéltünk Andival, az újságból és a tévéből tudtuk meg, hogy Gergő már a vőlegénye. Csak az érdekes, hogy tőlünk tuti nem kérte meg, mert mi nem adtuk volna. Előbb ölném meg"

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Szakos Andrea több mint egy éve van együtt a fiúval, úgy gondolja, benne megtalálta azt az embert, akit keresett. Az énekesnő még a sok vitát is felvállalja a családdal szemben. Margó ugyanis többször is kifejtette, nem tartja Andihoz méltónak a fiút, ami a verseny alatt is sok feszültséget okozott a lánynak. "Az ő élete, úgy b...a el, ahogy akarja, én már belefáradtam ebbe. Most tudtam meg azt is, hogy a hét végén itthon volt Tiszavasváriban, mégsem jött haza. Pedig Ger­gőék a szemben lévő házban laknak. A testvérét, Katát meglátogatta ugyan a munkahelyén, de minket nem" - panaszkodott az asszony.

"Valóban voltam otthon a hétvégén, de a kimerültségtől szinte csak aludni tudtam. Nagyon szomorú vagyok, hogy így elmérgesedett a viszony. Jólesne, ha anyukámék elfogadnák, hogy már felnőtt vagyok és saját döntéseim vannak. Természetesen nyitott vagyok arra, hogy leüljünk, és megbeszéljük a történteket, mert ez szerintem így senkinek nem jó" - jelentette ki Szakos Andrea a Blikknek.

Less be Janicsák Veca gardróbjába! Kattints a képekért!



"Nem vagyok meleg, de..." - Amikor a pasi a pasit is megkívánja (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120529-szex-szerelem-parkapcsolat-nem-vagyok-meleg-de-18.htmlValami keményre vágyott: erotikus filmben vállalt szerepet a híres színésznőhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120525-nicole-kidman-egy-erotikus-krimi-foszerepeben-18.htmlKebel-kényeztető kisokos pasiknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120525-szex-szerelem-parkapcsolat-kebelkenyezteto-kisokos-pasiknak.htmlFérjhez ment a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120527-ferjhez-ment-a-baratok-kozt-sztarja-balogh-edina.htmlSzex egy baráttal - Aranyszabályok összebújós éjszakákrahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120525-szerelem-szex-szexualitas-tippek-ha-csak-szexet-akarsz-kapcsolatot.htmlVégre bepasizott a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120525-vegre-bepasizott-a-szex-es-new-york-sztarja.htmlVéget ért a nagy szerelem - Elköltözött férjétől az RTL Klub csinos műsorvezetőjehttp://www.life.hu/szeress/20120524-elkoltozott-ferjetol-az-rtl-klub-csinos-musorvezetoje-madia-vivien-.htmlMi lesz az álompárral? Mindketten mást várnak a kapcsolattólhttp://www.life.hu/szeress/20120523-hamarosan-szakithat-ryan-gosling-es-eva-mendes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.