Jakabos Zsuzsanna úszó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megtudtuk, ki hódította meg a szexi magyar úszónő, Jakabos Zsuzsa szívét.

A pécsi sportolónő a londoni játékok legszexisebb olimpikonja lett. Az Egyesült Államokban a COED Magazin minden idők legszebb olimpikonjának választotta, és az olasz La Repubblica is ódákat zengett róla. Jakabos szíve azonban foglalt, a szintén úszó Molnár Ákos a kedvese. ,,A szerelem biztosítja a lelki békémet. Nem meglepő, hogy a sportolók a saját közegükből választanak párt maguknak. A kapcsolatunkat megkönnyíti, hogy mindketten profi sportolók vagyunk, hiszen Ákos is ismeri ennek az életnek a napsütötte és árnyoldalát is" - idézi Zsuzsát a Blikk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Zsuzsáról készült fotókért!

,,Jól esik, hogy az emberek szépnek tartanak, de a vízben nem ez számít, ott az nyer, aki a leggyorsabb" - mondta Jakabos. A lány kedvesének, Molnár Ákosnak azonban ez nem jött össze - a szegedi születésű úszó 200 mellen 20. lett 2:12.41 perccel.

Tipp! Félisten az olimpián! Kattints a szexi képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.