Bereczki Zoltán Szinetár Dóra előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félve állt fel a színpadra a válásuk bejelentése utáni első duettkoncertjén a Szinetár-Bereczki házaspár.

Zavartan lépett vasárnap este Rácalmás közönsége elé a válófélben lévő Szinetár-Bereczki házaspár, a válás bejelentése óta ugyanis most léptek először együtt színpadra. Valószínűleg ők lepődtek meg a legjobban, hogy a nézőket egyáltalán nem érdekelte a válásuk, és még élvezték is a pikáns helyzetet. Az első tíz perc ugyanis kissé zavartan telt, de aztán Bereczki elképesztő poéngyártásba kezdett, és az egész műsort elvitte a hátán, végül már ők maguk is jókat nevettek. A nézők imádták Zoli beszólásait, így lehet, hogy sikeresebbek lesznek most, mint szakításuk előtt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Bereczki az előadás alatt úgy feloldódott, hogy a sajtó munkatársainak is többször üzent. Kifejtette, hogy látja maga előtt a következő címlapot, de ha lehet, tüntessék el fényképeiről az izzadságfoltjait - írja a Bors.

A pár negyvenperces műsora alig tartalmazott szerelmes dalokat, inkább jól ismert popslágerekkel szórakoztatták a rajongókat, majd az előadás végén olyan gyorsan távoztak, ahogy érkeztek.

A színész páros két héttel ezelőtt hozta nyilvánosságra a válást, azóta több pletyka is szárnyra kelt, például, hogy már mindkettőjüknek van új partnere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.