Kollégájába szeretett bele Szinetár Dóra - Együtt távoztak az előadásról

Bereczki Zoltán Makranczi Zalán válás színész Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a színházban alakít szerelmespárt Szinetár Dóra és színész kollégája: a színésznő a sármos Makranczi Zalán miatt döntött a szakítás mellett. Bár egyelőre ezt egyik fél sem erősítette meg, de a csütörtöki előadásuk után együtt mentek haza.

A Bors információi szerint Szinetár Dóra volt az, aki a válást kezdeményezte. A pletykák korábban arról szóltak, hogy Bereczki Zoltánnak és feleségének egyaránt új társa van, a lap azonban úgy tudja, hogy a végső döntést Dóra hozta meg, mégpedig Makranczi Zalán miatt, akibe hónapokkal ezelőtt szeretett bele. A pár A mizantróp című darabban játszik együtt, a Bors szerint ennek próbáin mélyült el a kapcsolatuk.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Makranczi Zalán

Bereczki Zoltánt állítólag nagyon megviselik a történtek, ennek ellenére a lehető legjobban kezeli a szakítást. "Zoli a világ legjobb férje, ennek ellenére Dóra beleszeretett egy másik férfiba. Nem példátlan és nem ördögtől való az ilyesmi" - idézi a Bors egy, a párhoz közel álló hírforrását. "Jó házasságban éltek, szerették, tisztelték egymást, és ez így van a mai napig, de hónapokkal ezelőtt valami megváltozott: a szerelmük szeretetté szelídült. Kétségtelenül nagyon nehéz helyzetben vannak, hiszen az életüket a közönség, a rajongók érdeklődése kíséri, de a magánéletüket szeretnék megőrizni maguknak, és igyekeznek túlélni ezt a szituációt. Példaértékű az a tisztelet és megértés, ahogy kezelik ezt a helyzetet."

Bár a hírbe hozott pár egyik tagja sem nyilatkozik, a Blikk információi szerint Szinetár és Makranczi a csütörtök esti előadás után együtt ment haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.