Képtelen volt hűséges maradni a magyar énekes - Rendszeresen megcsalta a feleségét

Zámbó Jimmy Gregor Bernadett párkapcsolat szerelem megcsalás sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán a testi örömöket hajszolva csalta meg rendszeresen a feleségét, Edit asszonyt Zámbó Jimmy - tudta meg a Blikk az énekes egyik bizalmasától. Ahogy a Life.hu tegnap beszámolt róla, Gregor Bernadettbe állítólag halálosan szerelmes volt a Király.

A színésznő a Life.hu megkeresésére elmondta, hogy nincs is miről beszélni és egyfajta belső nyugalom tölti el, hogy csak ők ketten tudják, mi is történt valójában.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Sok szeretője volt, de a legenda szerint Jimmy halálosan szerelmes volt Gregor Bernadettbe

Mára további információkhoz jutott a bulvárlap, amely megkereste Jimmy egyik bizalmasát. Hulé Éva szerint a puszta szexnél egyik nő sem jelentett többet az énekes számára, ők csupán a szeretői lehettek a körülrajongott sztárnak. Ugyan az énekes rendszeresen félrelépett, Edit asszonyt és gyermekeit soha nem hagyta volna el.

"Jimmy csalta Editet, de csak testileg, és minden kilengése után bocsánatot kért. Szíve mélyén csak fiai anyját, két feleségét, Verát és Editet szerette. Azt mondta: nem kell neki tehén ahhoz, hogy tejet igyon" - mondta Hulé Éva a bulvárlapnak.

Szakítás és meztelenkedő sztárok - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/legykepben/20120914-heti-bulvarkoktel-ledobta-a-ruhajat-szinetar-dora-es-dobo-kata.htmlHihetetlen! 30 éve elveszett barátnőjére bukkant rá az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20120913-jaksity-kata-30-eve-eltunt-osztalytarsara-talalt-ra-a-kozossegi.htmlMegszólalt Claudia menedzsere: "Nem volt betervezve a mellbimbó-mutogatás"http://www.life.hu/legykepben/20120914-claudia-nyakig-begombolkozva-jelent-meg-este-nem-tervzte-a-reggeli.htmlSzőke bombázóval erősít a Barátok közthttp://www.life.hu/legykepben/20120914-furedi-nikolett-szineszno-bombazo-ugyvednot-jatszik-a-baratok-kozben.htmlMég csak most szülte meg közös gyermeküket, máris válik! - Szakított Selma Blair és párjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-selma-blair-a-hellboy-szinesznoje-3-ev-utan-szakitott-gyermeke.htmlA nagy feladat előtt lelép az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120914-keresztes-ildiko-az-x-faktor-mentora-nyaralni-pihenni-indul.htmlBármelyik percben megszülethet az X-Faktor sztárjának gyerekehttp://www.life.hu/legykepben/20120913-kiraly-norbinak-gyermeke-szuletik-par-nap-mulva-ha-ertesitik-rohan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.