Robert Pattinson Craig Ferguson színésznő Kristen Stewart forgatás On the Road Úton The Late Late Show erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat sztárjának élete legszörnyűbb élménye volt az Úton című film forgatása. A 22 éves színésznőnek ugyanis toplesz és anyaszült meztelen jelenetei is voltak, amelyekről korábban úgy nyilatkozott, hogy ez egyáltalán nem nagy dolog.

Mostanra azonban Kristen teljesen máshogy látja a történteket. Craig Ferguson The Late Late Show című műsorában ugyanis arról beszélt, hogy ez volt élete legborzasztóbb élménye, ami a végére azért mókássá vált.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő, aki a beszélgetésre fekete miniszoknyában és blézerben, valamint egy egyszerű fehér pólóban érkezett, összeállításához egy sárga vászoncipőt választott. Úgy tűnik, Kristen az utóbbi időben vonzódik az ízléstelen, sárga ruhadarabokhoz, legutóbb például egy kanárisárga kislányruhában jelent meg a nyilvánosság előtt. Stewart az interjúban azt is elmondta, hogy a forgatások során az volt számára a legnehezebb, hogy a jelenetek spontánnak tűnjenek. Hogy ez mennyire sikerült, illetve, hogy a sztár hogyan oldotta meg az erotikus pillanatokat, számunkra csak februárban derül ki, akkor kezdik ugyanis játszani a magyar mozik a Jack Kerouac könyve alapján készült alkotást.

Első gyermekét várja Kristen Stewart az Alkonyat sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121127-allitolag-elso-gyermeket-varja-robert-pattinsontol-az-alkonyat-sztarja-kristen.htmlGyereket szeretne Kristen Stewart és Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-robert-pattinson-amerikai-szinesz-es-kristen-stewart-amerikai-szineszno-gyerekre.htmlKínos! Retteneteset villantott Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legykepben/20121116-kristen-stewart-amerikai-szineszno-az-alkonyat-sztarja-rettenetes-ruhaban-jelent.htmlKristen Stewart luxusháza Los Angelesbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20121018-kristen-stewart-szineszno-uj-luxushaza-los-angelesben.htmlMindenkit átvertek? Együtt él Robert Pattinson és Kristen Stewarthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120926-robert-pattinson-es-kristen-stewart-nem-tud-egymas-nelkul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.